Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor csókolóztatok először? Hogyan történt?
most januárban :D
sráccal fogtuk egymás kezét, ő épp beszélgetett valakivel, hátrafordult, én meg előre. Egyszer csak megfordultam, hogy lássam, mikor fejezi már be, erre ő is megfordult, odahajolt, és... hát... megtörtént *-*
juj de jó volt ^^
azóta már nem vagyunk együtt :D de nagyon jóó volt *-*
15/L
az én első csókom tiszta jó volt .....
a barátom éppen kisért haza és puszit akart adni szájra nem tudom hogy de csók lett belőle és hogy még romantikusabb legyen elkezdett esni a hó és este volt .....ááá ezt sosem felejtem el
de sajnos már nem vagyunk együtt
6 éves voltam és a szomszéd lánnyal csókolóztam először,aki 12 éves volt és átjött papás-mamást játszani. Hosszú hónapokig napi rendszerességgel játszottunk ilyesmit. Akkor még nem tudtam, hogy mi az, de petting volt a javából.
Emlékszem mindig hozott szexújságot és abból vettük az ötleteket, majdnem minden volt az aktust kivéve.
Így utólag visszagondolva szerencsés ember voltam.
Azért felnőtten mégis csak jobb, de akkor és ott 6 évesen az ütős volt:))
15 éves voltam az első igazi csóknál,egy esti buli után haza indultunk(első randi volt)egy szökőkútnál megálltunk,mély egymás szemébe nézés,kis mosoly,és már meg is történt.Sosem felejtem el.
24/F
az első csókom talán úgy 14 évesen lehetett:) de már nagyon emlékszem rá, elég jelentéktelen volt, rövid és olyan.. semmilyen..
A mostani barátommal már az első randi után hazakisért és megcsókolt. 3 hónapja vagyunk együtt:) L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!