Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznal egy ilyen stilusu csajjal?
2016. júl. 6. 12:36
21/29 anonim válasza:
Ha pasi lennék én sem randiznék vele, a nőiességtől elég távol áll...
22/29 A kérdező kommentje:
Kb ez mitol drogos? Max pias.. Amugy azt se nagyon ertem mitol van pasi arca.
Bar nem voltam meglepve hogy a metroszexualis varosi puhanyoknak nem jon be :D
2016. júl. 6. 14:17
23/29 anonim válasza:
Most komolyan bejön a pasiknak egy ilyen ránézésre tajparaszt redneck? Édes istenem :DDD
24/29 anonim válasza:
Visszataszító és ronda. Bottal sem piszkálnám meg
25/29 anonim válasza:
Erika, te sem szívesen randiznál egy olyan pasival akinek drogos/piás csajfeje van...
26/29 Titusztitusz válasza:
Az teljességgel ki van zárva hogy én egy ilyen nővel bármikoris randiznék...Vagy akár még csak szóba is állnék...Ugyanis elképesztően nőietlen megjelenésü ez a nőnek csúfolt valami a képen...(Biztos az hogy nem te vagy a képen, Erika? Az ilyesmi kérdésre jobb inkább többször is kitérni a biztonság kedvéért...)
27/29 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ő van a képen, sok helyen láttam már ezt a fotót külföldi oldalakon is.
28/29 A kérdező kommentje:
Nem en vagyok a kepen! Irtam is a kerdes alatti kifejtos reszben, el kene olvasni! :D
2016. júl. 6. 16:02
29/29 Titusztitusz válasza:
Jó-jó...Csak a biztonság kedvéért kérdeztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!