Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel barátok vagyunk, de már kezdek többet érezni iránta.Ő pár évvel idősebb nálam és van barátja....Nagyon sokat lógunk együtt, legtöbbször kettesben....Néha a barátjával való programokat is lemondja miattam...rengeteget nevetünk, jól érezzük magunkat, stb...úgy vettem észre, mint ha jeleket is küldene, de lehet, h csak bebeszélem magamnak...de szerintem jelez...mit lehet csinálni?Egyáltalán lehet-e esélyem?Én 18\F vagyok.
2010. ápr. 14. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg neki egy másik csajról beszélni. Ha látod,hogy féltékeny,akkor elég valószínű,hogy bejösz neki.
2010. ápr. 14. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerelem lesz belőle!
2010. ápr. 14. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ha a csaj kihagyja azt,hogy a pasijával legyen,csak azért,mert veled fog találkozni! SZERINTED! TALÁN KÉRJE MEG A KEZED!
2010. ápr. 14. 19:03
 4/8 anonim válasza:

Igazuk van...

Ha lemondja a programjait, akkor ott van valami...

Ha pedig kihagyod azt, a lehetőséget, hogy esetleg legyen a dologból valami, hülye vagy!

Szóval hajrá!

F/16

2010. ápr. 14. 19:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Eddig csak 2-szer hagyta ki a prgramját...első alkalomkor állítólag összekaptak...másodszor meg nem mondta...de úgy volt, h nem jön, mert a barátjával megy vhova, aztán mégsem...nem rendszeres...meg velem általában minden hova kettesben jön...a barátjával majdnem 1 éve vannak együtt...gondoltam, ha eddig nem hagyta ott...akk miért pont most tenné...de igaz engem is csak nemrég ismert meg...
2010. ápr. 14. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon egyszerűen letesztelheted a dolgot. "Barátilag" érintsd meg beszélgetés közben a karját, vagy séta közben simítsd végig a hátát csak úgy, vagy simíts el az arcából egy hajtincset és figyeld a reakciót. Próbálj olyan helyzetet teremteni, amikor közel tudsz hozzá bújni, pl a telefonodon mutass neki valamit, akkor a testetek, arcotok, közel van. Ha érez valamit, akkor tuti látni fogod rajta és a megfelelő pillanatban közelebb kerülhetsz hozzá. De ne támadd le, mert megijedhet. Ha visszahúzódik, akkor várj.

28/L

2010. ápr. 16. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Gáncsold el és kúrjad, amíg mozog!
2010. ápr. 16. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, h váltani akar, de nem akar a biztosból a bizonytalanba ugrani... sok lány van, akik kilépnének a kapcsolatukból, csak félnek. De ha lenne vki, aki kirángatja őket onnan, ha lenne új srác a képben, aki biztos lenne, akkor megtennék. És lehet, h ez a lány is épp egy ilyen srácra vár, és talált benned. Szóval sztem óvatosan utánajárhatsz ennek!

De vigyázz, nehogy összeugraszd őket, ha mégsem erről van szó! :)

24/L

2010. ápr. 16. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!