Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neten megismertem valakit....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten megismertem valakit. Első randira vigyek virágot? Milyet?

Figyelt kérdés
28éves szolid aranyos hölgy. Vinnék de egyesek szerint ilyenkor tolakodàs, màsok ha nem kapnak akkor bunkó a pasi. Akik kaptak eddig örültek(eljàtszottàk?? ) Kivàncsi vagyok a véleményrkre.

2016. júl. 3. 21:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ne vigyél mert elhervad, főleg ilyen melegben, hívd meg inkább sütirefagyira vagy amit szeret-re.
2016. júl. 3. 22:28
 12/30 anonim ***** válasza:

Kaptam már első randin virágot, meg nem is.

És nem sértődtem meg, vagy vettem rossz néven, amikor nem kaptam, mert elhanyagolható dologról van szó. (Ha kapok, természetes örülök neki.)

De... sétálós, hosszabb program, egy virággal a kezemben, 35 fokban. Ebben az esetben nem ajánlanám. Szegény virág elfonnyadt, és nekem is egy kicsit kényelmetlen volt vinni.

2016. júl. 3. 22:29
 13/30 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten zavart társkeresős vakrandiknál. Mivel még sosem találkoztunk, semmit nem jelentett nekem a gesztusa. Plusz fogni kellett a hidegben. És az is eszembe jutott, hogy minden lánynak visz elsőre, ha nekem is hozott, így meg kevesebbet jelentett számomra. Az is felmerült bennem, hogy nagyon kétségbeesetten meg akar fogni magának, és azt hiszi a személyisége ehhez nem elég, ezért kell az ajándék. Semmiképp se vigyél, csak a másodikra.
2016. júl. 3. 22:32
 14/30 anonim ***** válasza:
Egyébként azt még hozzátenném, hogy csak azok a srácok jöttek virággal, akik nem hasonlítottak a képeikre, butácska benyomást keltettek, vagy valami egyéb gond volt velük, ami neten nem derült ki. Érezték is, hogy kompenzálni kell valamit.
2016. júl. 3. 22:35
 15/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat érdekes eleinte mindenki igen majd mindenki nem:) Aki irta, hogy minden làny kap attól a pasitól ....Nem minden lànnyal randizom vàlogatós vagyok kicsit.
2016. júl. 3. 22:39
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Első randira szerintem semmilyen ajándék nem kell. Se csoki, se virág, ráér ez a következő randikra, ha lesz.
2016. júl. 3. 22:41
 17/30 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a legjobb ötlet, főleg ha nincs meg utána a közös szimpátia. Esetleg olyat csinálhatsz,m hogy valami csokit viszel, és ha jól sikerül a randi, akkor a végefelé odaadod hogy neki hoztad, ha meg nem akkor nem.
2016. júl. 3. 22:48
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként inkább azt mondom hogy ne.
2016. júl. 3. 23:15
 19/30 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a virágokat, egy nagy drága csokornak nem örülnék. Kertből letépett "rád gondoltam" kis gaznak viszont nagyon. A gesztus többet ér, mint egy csokor méregdrága dudva.

Egy szál kis virággal nem lőhetsz mellé. A csokrot mellőzd, kényelmetlen is a randi további részében magával cipelni.

2016. júl. 4. 01:11
 20/30 anonim ***** válasza:
Ne vigyél, a virág mindig útban van. Elmentek sétálni, fagyizni, étterembe egy csokor virággal? Nevetséges.
2016. júl. 4. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!