Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házibuliban megismertem egy lányt akit szeretnék elhívni randira. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Voltam egy nagyon szép lánynál házibuliban aki nagyon megtetszett és már beszélek vele msn-en is.Az a helyzet, hogy el szeretném hívni randira de ezt itt kell megtennem.:D Szval szivárványos lány lenne kedved velem randizni?:)2009. okt. 28. 21:22
2/13 anonim válasza:
Úristen, biztos nehéz gyermekkorod volt...
3/13 anonim válasza:
Most miért kell beszólogatni neki?
4/13 anonim válasza:
Nem transzvesztita az a csaj hogy szivárványos??
Te nem az EMMMAAAA vagy???
5/13 anonim válasza:
Ezt most nem egészen értem, miért pont itt kell ezt megtenned? Mikor ott az msn meg a telefon meg az élő szó...
6/13 anonim válasza:
öö honnan tudnád egyáltalán h ő írja-e :S bocsi, de ez elég meggondolatlan kérdés volt
7/13 anonim válasza:
azért itt teszi ki a meghívást mert itt sokkal romantikusabb vagy mi... de tökmindegy mert teleírjuk trágár szavakkal mint: p(icsa g(eci b(uzi k(öcsög
8/13 anonim válasza:
21:40:
Nem kéne itt bölcselkedni meg árasztani az "észt":|
9/13 anonim válasza:
Egy házibuliban megismertem egy lányt akit szeretnék elhívni randira. Mit tegyek? - - - > Hívd el valahova.
10/13 anonim válasza:
Szivárványos lánynak lenne kedve! :)
(Igazán frappáns módot választottál :P egy átmosolygott este emlékére :)
A szivárványos lány :):*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!