Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? Remélhetőleg normális válaszokat próbáljatok írni. Köszii
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 17:15
1/11 anonim válasza:
legyen aranyos, kedves, életvidám, bármiről tudjon dumálni, hűséges, tudjon szeretni, és legyen komoly az élethez de azért a hülyeséget se hanyagolja :D, adjon magára de nelegyen egy divatk.rva, legyen normális súlyban szal ne túl vékony ne túl kövér :D ha van ien az irhatna ha van kedve :D
18F
3/11 anonim válasza:
nálam alacsonyabb legyen(160-170-mondjuk nem nehéz:D 185cm vok)
normális legyen...kedves..nőies,aranyos...
16/f
5/11 anonim válasza:
én pont ilyen vagyok (kedves,aranyos tudook szeretni stb ) :P ja és cseppet egoista is vagyok xd de az már mellékes 17L
6/11 anonim válasza:
énis ilen vagyok csak lehet h a hülyeségből kicsit több adag szorult belém mint egy átlag emberbe:D 16l
7/11 anonim válasza:
18:34 akkor mi egyformák vagyunk x) 16/L
Moyra
9/11 anonim válasza:
Hát nekem fontos, hogy legyen szép.
De mondjuk, ugyvagyok vele, hogy ha CSAK szép az nem elég.
Emelett legyen normális, lehesen vele dumálni ilyesmi.
De viszont ha az megvan, hogy nomrális, meg a dums és nem szép az nem elég : )
szal a kettő egyszerre az a tuti...
10/11 A kérdező kommentje:
köszii h írtatok...:D:D:D...nagyjából értem...xDD
2010. ápr. 15. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!