Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin a strandon a vízben akar talalkozni a pasi, nem furcsa egy picit?
nincs valamilyen testi hibája? esetleg nem olyan az alakja, mint hazudta? láttál róla egész alakos képeket? valamit nyílván rejtegetni akar,hogyha úgy tervezi,hogy egész randin csak a feje látszódik ki.
én messzire kerülném. de ha mégis találkozni akarsz vele,akkor találkozzatok a városban,sétáljatok egyet, üljetek be egy kávéra vagy fagyira.. vagy akármi.
nem mellesleg ha nem jön be,akkor hamarabb le tudsz lépni,hogyha ilyen semleges programot csináltok.
ha tegyük fel nem jó a randi, nem szimpatikus,vagy kiderül,hogy egy perverz barom, akkor mit csinálsz? fürdőből nem tudsz olyan könnyen lelépni szerintem, ott minimum pár órát el szoktak tölteni. max annyit tudsz csinálni, hogy ha defektes akkor "elmész mosdóba" közben meg felöltözöl és hazamész.
de én tényleg nem ajánlom,valami biztos nem stimmel vele
"úgy akarja,hogy csak a feje látszódik ki a vízből"
És ezt röhögés nélkül le tudta írni, vagy elmondani a telefonba? Én nem bírtam volna. :DD
Tengeri szerzetes lehet a faszi, inkább örülj neki, hogy csak a feje fog kilátszani. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!