Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék öszejönni egy lányal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék öszejönni egy lányal?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves fiú vagyok. Eddig nem volt egy normális barátnöm. Nem nézek ki anyira roszzúl. Nem is vagyok bunkó. De hiába tetszek egy lánynak és probálok öszsze jönni vele nem sikerül. Most már huzzamosabb ideje nem tetszettem lányak. Nem pesten lakom de azért nem is kisvárosban. Mit tudnék tenni?

Nagyon jó lenne egy brátnő.:)

Kösz!

2010. ápr. 13. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
híjjad el permezetni, vagy a reggeli 6 órás koca etetésére. tuti siker, talán még a szénabálák kőzé is becsábíthatod, megmutatni a nunusát!
2010. ápr. 13. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szemed és a szád.
2010. ápr. 13. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
The naked man
2010. ápr. 13. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Voodoo
2010. ápr. 13. 21:27
 5/10 A kérdező kommentje:

gyerekes hülyék vagytok, ha nem tudtzok normálisan válaszolni minek irtok?:D erre veritek? kiméljetek meg ahülyeségeitekkel...

teljesen normális kérdés - normális válasz!

2010. ápr. 13. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
pont mint én.
2010. ápr. 13. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ennyire hülye valaki 15 éves létére?

1. Nem tudsz fogalmazni.

2. Nem tudsz helyesen írni.

3. Bunkózol.

Am próbálj új embereket megismerni suliban, lakhelyed környékén.

2010. ápr. 13. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Na és én meg BP-en lakok, még sem jön össze, pedig magas vok, már egy ideje 'gyúrok' tehát izmom is van, minden csaj kedvesnek meg jófejnek tart, azt mégse jön össze semmi :S

itt a divat az úr. AKi nem divatos az--> hulladék. Még ha van stílusa..stb akkor is.

Huzamosabb idő... nekem még sose volt senkim, és elhiheted a sok smároló pár láttán szétmegy a szívem, de ha egyszer nem akar összejönni... :S

a hab a tortán, h olyan suliba járok, ahol 1 lány sincs (!), tehát az is ugrik...marad a villamos :-/

Am meg hát nem nagyon tudunk segíteni, maradj stílusos, legyél kedves, jófej, segítőkész, mosolyogj szépen, ne nyomja el az egyéniségedet a divat, és akkor előbb-utóbb csak összejön valakivel ;-)

Sok sikert, KITARTÁS

Üdv - 15/F

2010. ápr. 13. 23:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Hiba a rendszerben! Kedves, aranyos, segítőkész ne legyél, mert akkor csak BARÁT maradsz. Persze nem azt mondom hogy legyél bunkó, mert akkor meg p.ö.c.s leszel. Légy férfi. Kedves a lányokkal, de csak azért ne menj jobbra, mert ő is arra megy. Jajj de bonyolult is ez. Nézz James Bondot meg Top Gunt, vagy mittomén.
2010. ápr. 14. 01:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Hmmm 01:38, elgondolkodtató amit írsz!
2010. ápr. 14. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!