Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kishorvath kérdése:
Az baj e hogy egy 18éves srác egy 14 évesel lányal akarna járni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 18:59
2/10 anonim válasza:
A helyesírás az kegyetlen.
Bocs. Grammar nazi vagyok.:P
3/10 anonim válasza:
Nem, az még belefér :)
baj-e*, lánnyal*
5/10 anonim válasza:
Szerintem is még jó ez a korkülönbség.
:)
6/10 anonim válasza:
Nahát, pont így van velem is: én 14 ő 18 :D Szerintem nem sok, rám amúgy is azt mondják, hogy 16-nak nézek ki. ;D
7/10 anonim válasza:
Én 14 voltam, ő 18, mikor elkezdtünk járni. Ma, 13 évvel később még mindig együtt vagyunk. :) Viszont a 18 éves fiúnak nagyon-nagyon türelmesnek kell lennie a szex terén, sajnos, legtöbb párnál ez a probléma mutatkozik, abból adódóan, hogy mások az igények!
8/10 anonim válasza:
11:48 és nálatok hogy alakult ez a szex-téma? :D
9/10 anonim válasza:
Nagyon-nagyon türelmes volt velem, én az elején leszögeztem, hogy _azt_ még nem akarom. Ő megértő volt, és nagyon lassan ismertetett meg a szexszel, sosem sürgetett, mindig rám volt bízva a tempó. Hihetetlen sokáig várt(unk) az elsővel, de nem bánta(-uk) meg, hisz azóta is együtt - boldogan.
10/10 anonim válasza:
én a korokkal ugyanigy vok 18 éves vok és 14 éves a csaj.
sose találkoztunk de a képek alapján belém szeretett és párszor kamoztam vele. és mindenkinek elkezte mesélni h velem akarja elveszteni a szüzességét.
azóta vissza fogottabban irok neki hátha elfelejti mer én gy vok vele h az nagyon fiatal hozzám vagyis nem fiatal.
hanem agyiszint. mert ha 25 éves venné el 1 21 évesét az oké mind 2 tud önállóan dönteni de sztem 14 éves nem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!