Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek még hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek még hogy legyen valami köztünk?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályomba és nagyon szeretem. És úgy vettem észre hogy ő is többet érez irántam barátságnál. Tudja nagyon jól hogy én szeretem, és ő ezt tiszteletben is tartja. De nem tudom hogy meddig is várjak rá hogy ő is tegyenn valamit ne csak én. Már töbszőr is el mondtam neki az érzelmeim. Azóta jobban figyel rám és nagyon félt de ennél többet nem nagyon mutat ki társaságban vagy akárhol máshol. Azt tudni kell hogy a fiú szellemileg kissé sérűlt. De ettől el tekintve egy igazán kedves, aranyos és szeretnivaló fiú. Nem szeretném el veszteni, mert nagyon sokat jelent számomra barátilag is. De félek hogyha valamit rosszúl csinálok el fog tőlem távolodni és nem lesz már szoros a baráti kötelékünk.

Kérlek segítsetek. Mi tévő legyek?

14/L

2010. ápr. 13. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Definiáld a szellemileg kissé sérültet.
2010. ápr. 13. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a helyébe képzelem magam, nekem jólesne a törődés, amiért semmit sem kell tennem.
2010. ápr. 13. 20:10
 3/6 anonim válasza:

Képzeld magad a helyébe: szellemileg sérült vagy, és egy lány többször is szerelmet vallott neked.

Szerintem azért nem mer közeledni mert az hiszi memoria zavarod van vagy ilyesmi.

2010. ápr. 13. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit várnál a ti korotokban (főleg az övében)?
2010. ápr. 13. 20:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké értem én. Nem is csodát várok vagy valami mást. De amikor bókol nekem vagy segít, vagy valami mást tesz amivel nekem okoz örömet az idegekbe tud kergetni, hogy na most mi is van kettőnkkel. Mert szóban nem beszélgetünk ilyenekról, de viszont én is kimutatom és ő is hogy érzünk egymás iránt mást is barátságon kivűl. De én már el mondtam neki, hogy az életemet is oda adnám érte és hogy nagyon szeretem. De ő még ezzel konkrétan nem mondot semmit. És én sajna a szavak embere vagyok és ha nem mondják meg , hogy mi van én se tudom kiszopni a kisújamból. Amúgy köszi a válaszokat!
2010. ápr. 13. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy normális férfinak sincsenek gondolatolvasó képességei. Ne nekünk mondd, hogy mit szeretnél tőle.
2010. ápr. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!