Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vegyem rá, hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy legyen köztünk valami?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályunkban, már két éve osztálytársam, nagyon jóba vagyunk, egyszer vigasztalgatott is, mikor nem sikerült egy csajjal összejönnöm, az nagyon jólesett, szóval én imádom a csajt azóta is, ő meg jó barátjának tekint (én is). Járni nem akarok vele, mert nem illünk össze, de szeretem és jó lenne egy kis kavarás, nem feltétlenül lefeküdni vele, csak akár smárolni vagy tipi-tapi. Ha jövőhéten megyünk kirándulni, hogy álljak neki? Vagy lehet itt valami szerintetek?
2009. okt. 6. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
két év alatt bizonyára igen jó barátok lettetek, szerintem nem érdemes ezt elrontani egy kis 'tipi-tapi'-ért. az ő részéről nemhiszem hogy lesz kezdeményezés, és ha te kezdeményezel akár csúnyán be is éghetsz. nagy a kockázat, a döntés a te kezedben van
2009. okt. 6. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:

nem nagyon jön ám be a (normális) lányoknak a "csak akár smárolni" abból hidd el nem sül ki jó dolog..

igaza van az előttem írónak,kár lenne elrontani a barátságot...

2009. okt. 6. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Rávenni nem fogod! Max belevinni :D

Legyél izgató! Ha izmos vagy, vegyél fel feszülős pólót! Beszélj kétértelműen, hogy a szex jusson az eszébe folyamatosan. Ha "most a szexről beszélsz?" kérdésre a "nem, de ezek szerint Te arra gondolsz" választ használd, miközben egyre közelebb vagy hozzá, finoman megérinted mondjuk a könyökét, miközben kimondasz vmi izgatót, vagy épp átélve mesélsz egy történetet és jó rész van, miközben ránézel képzeld el meztelenül, meg azt ahogy pakolod! Furcsa dolgok fognak történni, ha lefeküdni nem is fogtok, sok tapasztalatot szerzel!

2009. okt. 7. 09:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Fú hát köszönöm mindenkinek!
2009. okt. 7. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:

ha régóta nincs senkije akk lehet h belemegy egy csókba vagy vmi...de ha bele is megy (és ha elég normális hozzá a lány) akk tisztázzátok le h csak jól érzitek magatokat,nem rontja a barátságot és h tényleg nem illetek egymáshoz...de am az előttem szólóhoz: huh...ahogy olvastam amit írtál meg elképzeltem , jáj..rögtön a fantáziám beindult...engem simán levennél ilyennel a lábamról..:)

15/L

2009. okt. 7. 19:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedem, tényleg csak talán egy csók kéne igazából...
2009. okt. 7. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:

előző író:

ez amúgy annyira furcsa mert a fiú haverjaimmal akikkel tényleg nagyon jóba vagyok azokkal néha smárolni lenne kedvem..nemtom miért:d pedig nem is tetszenek csak néha elkap a hév...furcsa:D

2009. okt. 10. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!