Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20/N Alant 6 kérdés. Milyen a legideálisabb jelölt Nektek ismerkedésre? Férfi, nő jellemzés egyaránt jöhet!
Milyen a testalkata?
Milyen a feje?
Milyen az öltözködése?
Miből él?
Mik a főbb személyiségjegyei?
Életstílusa, habitusa?
Milyen a testalkata?
Nem annyira lényeges, de lehetőleg 70 kiló alatti.
Milyen a feje?
Olyan, mint annak a nőnek, akit szeretek. Ez pedig akármilyen lehet.
Milyen az öltözködése?
sportos, egyszerű & nagyszerű, de lehet egész különleges hosszú szoknya is. Stílustól függ. A hercegnő ruhákat, és az elegáns kirívó öltözéket utálom.
Miből él?
Valamiből. Teljesen lényegtelen.
Mik a főbb személyiségjegyei?
Van saját stílusa, amit fel mer vállalni, nem izgatja a megfelelési kényszer vagy mások véleménye, határozott, tudja mit akar. Érdeklődő, beszédes, jó a humora, kihívásokkal teli, nincs téma amivel zavarba lehetne hozni, intelligens, művészi.
Életstílusa, habitusa?
Magányos típus, nem egy népszerű ember. Bulizás helyett inkább egy esti séta, vagy kirándulás kettesben.
Egészségesen él. Szexmániás, perverz, nagyon jól csábít, Olyan nő,akivel kipróbálhatok akármit, akárhol, aki mellett nem vágyok másra. Lehet vele viccesen flörtölni, veszi a lapot. ;)
Na ilyen nő nem sok van, az egyszer biztos.
21 éves vagyok.
Testalkat:
Az ideálistól számított plusz 10-15 kiló lazán belefér. Több ne nagyon, mert az számomra egyfajta önmagával szemben támasztott igénytelenséget feltételez. Ha én meg tudom állni, hogy ne zabáljam disznóvá magam, akkor ugyanezt egy nő is meg tudja tenni. A fanatikus testépítő sportbuzerátoroktól egyébként meg irtózok.
Arc:
Majdhogynem szinte nem számít semmit sem. Szemszín, hajhossz, hajszín, arcforma, ezek lényegtelen tulajdonságok. Ápolt arc, slussz-passz, smink sem olyan fontos. (Azért ne legyen borzalmasan csúf lehetőleg.)
Öltözködése:
Ne legyen se túl "bürokratikus", se túl slampos, se túl szélsőséges. (Értsd: punk, rocker, hippi, sportbuzzancs stb.) Arany középút: csinos, nőhöz méltó.
Munkahely:
Egyszerű munkahely, ne legyen miatta a nap 24 órájában síkideg. Ne szeresse feltétlenül a munkáját, de szeressen róla beszélni. Szeretem, ha egy nő kipakol a gondjairól, s nem tartja magában, csakhogy később durranhasson egy kényelmetlen szituációban. A sikeres, törtető, arrogáns nők nálam ki vannak csukva.
Személyiség, egyéniség, stílusjegyek:
Tipikus, általam kedvelt női személyiségjegyek: aranyos, nőies, őszinte (NAGY RITKASÁG!), érdeklődő, nem letorkolló, toleráns, önkiritkával rendelkező, nem hazudozó, nem idegbeteg, nem kötekedő, nem paraszt.
Életstílus, világnézet:
Hasonló az enyémhez, azaz mindenből egy kicsi. Egy kis sport, egy kis múzeum, egy kis otthon ücsörgés, egy kis túrázás, egy kis kerékpározás, egy kis sörözés, egy kis személyiségfejlődés stb. Passz. Nem tudnám pár percben prezentálni az életvitelemet. Egyszerűség, ez a lényeg!
Én volnék:
186 cm magas, 86 kiló, átlagos, nem kigyúrt testalkat kis felesleggel, de én így érzem jól magam.
A fejem? Rövid barna haj, zöld szem. Most milyen a fejem. Istenem, szerintem átlagos :D Jó, kicsit vastagabbak az ajkaim a többségnél.
Elegáns, sportos az öltözködésem. Farmer + póló. Ilyenkor rövidnadrág nyilván.
Dolgozom, eltartom magam, pénzből élek.:)
Aki úgy érzi, ki is nyalhatná a seggem.
Be is foghatnád a pofád...
Milyen a testalkata? Se nem kövér, se nem sovány, mondjuk a "van rajta mit fogni" kategória.
Milyen a feje? Szép arca legyen, ennyi.
Milyen az öltözködése? Ha nem ribis és nem divatos, akkor már nagy baj nem lehet.
Miből él? Tisztességes munkából.
Mik a főbb személyiségjegyei? Kedves, de őszinte, intelligens, nem ribi.
Életstílusa, habitusa? Normális.
Kérdező:
Nálam egy kivétellel stimmel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!