Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Helyesen cselekedtem hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekedtem hogy nem feküdtem le vele vagy nem? (többi lent)

Figyelt kérdés
A sztori annyi hogy van egy 16éwes srác aki tökre bejön.Már smároltunk is meg minden.Voltam is fent náluk.És multkor megint felhívott.Gondoltam felmegyek...A srác ledobott az ágyra és csókolgatott aztán meg vetkőztete és vette elő a gumit a zsebéből.Én meg letoltam magamról felöltöztem és elmentem.Másnap a már nem szűz barátnim is rajtam newettek és a srác hawerjai is.Annyira ciki volt.De én nem hiszem hogy 15éwesen gáz ha még szűz vagyok.Vagy igen?Lekelett volna feküdnöm vele?
2010. ápr. 13. 17:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jól tetted!!!! Ha le is fekszel majd valakivel, az nem így néz ki... Nagyon durva, hogy srác ezt így gondolta, hogy már veszi is elő a gumit... Bunkó... Ilyennel 30 évesen se feküdj le!!!!
2010. ápr. 13. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!