Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok általában önteltek és ép elméjű ember nem akar kapcsolatot velük?
Sztereotípia FOREVER.
A szép nők buták,ostobák,k..vák.
A testépítők buták,agresszívek,két bitesek.
A programozók kockák,igénytelenek(mondjuk ez 95%-ban sajnos igaz az IT-sokra.)
A BMW-sek bunkók,nagyképüek.
A vállalkozók csak meresztik a s..güket és nem csinálnak semmit.
Jöhetnek még ilyen ,,bölcsességek" :)))))))))
Nem igaz kérdező,én pont,hogy az ellenkezőt látom.Velem eddig az összes szép lány kedves mosolygós volt.Ellenben a teltek olyan szinten k..csögök hogy ihaj,beszólogattak.
Vajon mi szülhette a kérdést?
1. Pasi vagy és elutasítottak a szép lányok?
2. Nő vagy, akit egy szebb lány miatt utasítottak el?
Azt ugye tudod, hogy ebből a kérdésből az jön le, hogy te többnek hiszed magad bizonyos külsővel rendelkezőknél, és felszínes vagy, mert ismeretlenül ítélkezel bizonyos külsejű emberek fölött?
Én egész jól kinéző srác vagyok (a top 20%-ban férfiak közt külsőre szerintem benne vagyok) és tapasztalom ezt nagy átlagban, általánosságban igen.
Egy nagyon szép barátnőm volt eddig aki őszintén szeretett, de ez mellett más tényleg szép lányok egyrészt jellemzően tényleg elég sznobok (akármilyen családi hátterük is van, gazdag vagy szegény), önteltek többnyire.
Legalábbis sokkal jobban, mint az átlagos és átlagosan szép lányok, akik sokkal visszafogottabbak, kompromisszumokra képesebbek és törődőbbek. Én sem mondom magam sem monogám, sem szent embernek, de olyan lányokkal szeretek tartósan lenni, akiknek jó belső tulajdonságaik vannak, mint kedvesség, aranyosság, gondoskodás, törődés, háziasság. Ezek a nagyon szép lányokban sokkal kevésbé vannak meg általában.
Egy igazán gyönyörű nő egyszerűen napi szinten annyi pozitív visszajelzést kap, hogy ettől akarva-akaratlanul sokkal jobban elszállhat az egója.
KÉRDEZŐ, szerintem nálad nagyon nagy bajok vannak.
ha férfi vagy, akkor szexista, amit kérdezel, és a kudarcos magánéletedről árulkodik, visszaigazolást vársz itt egy buta elméletedre.
nyilván sok szép lány pattintott le, és szívesebben hinnéd, h. nem épelméjűek.
a szép lányok közül sokaknál a külső igényesség belső igényességgel is társul, és okosak, erősek, intelligensek, tartalmasak... és remélem, soha nem állnak szóba a magadfajtákkal!!!!
8-as
Hol találhatók ezek a lányok? :)
Miért kívánsz rosszat nekem? Egyáltalán bárkinek miért kívánnál rosszat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!