Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel akinek kevés, és régi ruhái vannak, nem öltözködik stílusosan?
Szerintem a kérdező lány és önmagáról alkotta meg a kérdését.
Én lány vagyok, évek alatt gyüjtöttem össze egy közepes méretű ruhatárat. Az utóbbi időben elkezdtem saját magamnak szabni-varrni nyári ruhákat. Veszek anyagot, kiszabom magamnak és megvarrom. Evvel egy csomót lehet spórolni (persze az anyag 5-6000 forint), de kevesebb pénzből lesz egy szép és mutatós ruhád.
Nem kell nagyon sok ruha csak annyi amit tudsz variálni és amiben jól érzed magad.
Nekem 3 nyári táskám van: ebből 2 darab 4 éves és a másik tavalyi.
3 szandálom van: az egyik három éves és a másik kettő pedig tavalyiak. Sőt van egy vászoncipőm is ami két éves. Télen is 3 csizmám volt, ebből csak 2 hordtam renszeresen ezek ideiek voltak a másik pedig tavalyi. Volt még egy kínais bebújos csizmám a boltba. 3 évig pedig minden télen ugyanazt a fekete táskát hordtam.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!