Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek az régi ex-el? Bővebben lent
Őszintén? Neked kell eldöntened hogy elfogadod e a szabályait- eleve ha megakar változtatni ilyen dolgokkal nem is olyannak szeret amilyen te vagy :/ Én legalábbis ezt gondolom.
Sajnos én mondjuk ilyen vagyok ha már 3 nál több olyan dolog van egy lányban ami idővel eldurvulna úgymond, akkor akármennyire is szeretem - vége - ilyen pl a féltékenykedés, amit a páros is csinál.
Meg ha egyszer vége van - akkor annak oka van - a helyedben lenne női tartásom és hagynám a pasit - gondolj bele - megismertél mást és vele is jó sokminden- egyszerűen csak 3 év alatt olyan kötődés alakult ki köztetek hogy inkább a szíveddel gondolkozol mintsem a fejeddel
Találd meg az összhangot, én nem maradnék mellette- de ez csak az én véleményem
22F
én sem jönnék vele össze újra. szerintem nem lesz már olyan amilyen régen volt, hiszen mindkettőtökben tüske maradt...
tudod, felmelegítve csak a töltött káposzta a jó...
Szerintem? Nem éltem még át ilyet.És hát nem is szeretnék.Bátyám volt ugyan ilyen helyzetbe.2 évig együtt volt egy lányal.Aztán a lány kidobta.:S 2 honapra rá a lány visszkönnyörögte magát a testvéremhez.És hát a kapcsolatuk egyáltalán nem olyan volt mindt amielött nem szakitottak volna. Szerintem ez azért van mert már nem biztok meg annyira egymásba mindt ano. vagy nem szeretitek annyira egymsát.Most nem észt jöttem osztani.Mert még fiatal vagyok.De amugy nállam olyan helyzet volt h fél évig voltam együtt az elözö barátommal és egyik naprol a másikra dobott:S szoval nemtudm.
15/L
ezt te érzed... én úgy vagyok a barátommal, hogy nagyon régóta együtt vagyunk, több szakitással, meg mással is voltam, de úgy is valahogy ő kell... és forditva is, hiába próbáltunk ki másokat, úgy is egymásra vágyunk.. ő akkor jön rá igazán ha mással lát, és én is, olyankor egymás karjaiba borulunk, aztán valami mégis nem jó, nagyrészt a barátok befolyásolnak mindkettőnket... de érzem úgy is ő kell
beszélj vele komolyan és mondd meg hogy neked az úgy nem jó ha határokat szab, neked élned kell, ha nem akar menni, néha engedjen el, és bizzon benned ha szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!