Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek az régi ex-el? Bővebben lent
Figyelt kérdés
a régi párommal 3 évig voltunk együtt ő szakított velem azért mert elmentem nélküle bulizni és nem mondtam el mert ő soha nem akart eljárni és engemet sem engedett én meg csak 19 éves vagyok és élni szeretnék.A szakítás nagyon csúnya volt...rá két hétre találkoztunk nála is aludtam de aztán azt mondta hogy nem érzi azt hogy velem kéne lenni-e én még utána bombáztam SMS-el felhívtam de egy idő utána jött az áttörés és beletörődtem hogy vége van.Lassan kezdtem felejteni már nem sírtam mindennap már nem minden rá emlékeztetett aztán jött egy másik fiú aki kedves volt,törődött velem és ezt megtudta a régi párom és hát valahogy rájött hogy engem szeret és hogy békülni szeretne és 3 hónap szünet után megint együtt vagyunk de valahogy más már nem gondolok rá annyit meg olyan feltételeket szabott ami annyira nem tetszenek, valahogy már nem akkora a hiánya mint régen. Szerintetek?Mit tegyek hogy minden olyan szép és jó legyen mint régen?2010. ápr. 6. 13:47
11/11 anonim válasza:
engem dobott a csaj,most a hetvegen nagyon maszott ram,de megmondtam hogy huzzon el,szoval ha egyszer vege volt akkor masodik eselyt senkinek nem adok,ezt o is tudja mivel mondtam neki,nehezen felejtettem el,de megegyszer nem fogom megegetni magam erte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!