Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a férfi fizet?
Nem.
Csak ha felajánlja és nem gond neki. Nálunk pl, felesbe fizetünk. Ha mozi akkor ő veszi a jegyet én a kukoricát és az üdítőt. Ha színház akkor én szoktam a jegyet venni, ha van szünet meghív egy narancslére. Stb.
De volt úgy is, hogy mindent én fizettem. Nő vagyok.
Ha _mindig_ fizet, az nem férfi, hanem csak egy fejőstehén.
Néha meghívhatja a nőt valamire, aki viszonzásul máskor hívja meg valamire.
Pont az elején nem kellene. Akkor ugyanis, mire föl?
Később már jó szívvel hívja meg az ember akit szeret, de egy relatíve ismeretlent aki lehet csak dörzsöli a kezét, hogy "hi hi hi POTYA-IDŐ!!!" és zabálja a legdrágább cuccokat a kontódra...
És az mennyire felel meg az illemnek, hogy a nő tudja, hogy potya és ezért csinál egy 10 ezres számlát, majd jót röhög, benyögi hogy nincs kémia és takarodjál, többet látni se akar. Másnap másik balekkal játsza ezt el.
Utolsó ha mindig így álsz hozzá ne is hívj senkit randizni!
Én meghívok valakit fízetek. Engem meghív valaki ő fízet. Én pl fejalánlom hogy a részemet fízetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!