Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tennél?
7ora15
Te budos rasszista,nem szegyenled a pofadat!!
7ora 15
Mer mi a jo a jo magyar parasztlegenybe????
szerintem neked nem adatott meg azert sirsz ugy a magyar betyarert!Mer legyen magyar ver az ereiben,mi a jo abban te??
én járnék vele, mért ne?
az, aki azt mondta, nem járna nem magyarral az, hogy érti, mi abban a jó? vagy mi a más nemzetiségű fiúban a rossz??
nekem angol a párom, miattam költözött ide, és több mint egy éve együtt élünk boldogságban!
ezt kívánom neked is kérdező:)
Sajnos egyetlen négert sem ismerek. Pedig mindig kíváncsi voltam rájuk. És nem a nemi szervükre. :D
Szóval egyáltalán nem a szexuális teljesítményük miatt érdekelnek.
Szívesen megismerkednék sötétbőrű srácokkal, de akár lányokkal is, persze lányokkal nem párkapcsolati szempontból. :)
A környezetem véleménye meg egyrészt nem érdekel, másrészt velem nagyon elfogadóak, és sosem fúrtak semmi miatt. Jó közösségem van. :)
Hm. Ha nektek nagyon nem sikerül előre jutni, megadod az e-mailcímét? :D :D
Amúgy nyugi, van párom. Akit szeretek.
Csak engem alapból nagyon érdekelnek az afro-amerikaiak. :)
(24/L)
Aki meg azt mondja, h neki csak a magyar kell, annak elmondanám, h echte magyar, de h hazámhoz hű maradjak, színmagyar nincs. Minden magyar ember vérében csörgedezik más nemzetből vér. Mert sose voltunk egymagunk.
És használod a japán kocsit, az amerikai ruhát, a német import ételt fogyasztod, beszéled az angol szlenget, nézed az amerikai, osztrák, távol keleti, stb. műsorokat a tévében, mellesleg a tévéd is svéd, vagy dán, vagy norvég...
Miről beszélünk?
Gyerekes gondolkodás ez.
Választhatsz magyar anyanyelvű, magyar földön született, itt nevelkedett fehérbőrű embert társadul, és élhetsz itt, a poros Magyarországban, de ettől még nem leszel magyarabb sem nálam, sem a kérdezőnél, sem a szomszédodnál, sem magánál Deák Ferencnél.
Szép, h így ragaszkodsz a hazádhoz, tedd is!, de elutasítani a más nemzetiségű embereket sztem egyrészt csúnya dolog, másrészt ostobaság.
Ja, és engedd meg, h az egyik legjobb barátnőm példáját hozzam: ő kijelentette, h neki magyar férje lesz, magyar háza, magyar kutyája, magyar kertje, mindene magyar lesz, mert hagyományőrző, néptáncos, népzenész, stb. Aztán megismert egy holland srácot. 2 év után hozzáment, most nevelik első gyermeküket, akinek holland a vezetékneve, magyar a keresztneve. És itt élnek.
Mellesleg én is szeretem a hazámat, és az én párom sem külföldi. De ettől még amit mondtam, vallom.
(24/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!