Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mit tennél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tennél?

Figyelt kérdés
Tegyük fel egy néger srác elkezd neked udvarolni. Sportos kinézetű, humoros, visszafogott típus. Te, hogy reagálnál? Mennyire befolyásolna a környezeted véleménye?Hogy kibeszélnének meg hasonlók.
2010. ápr. 12. 20:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

7ora15

Te budos rasszista,nem szegyenled a pofadat!!

2010. ápr. 21. 22:47
 12/18 anonim ***** válasza:

7ora 15

Mer mi a jo a jo magyar parasztlegenybe????

szerintem neked nem adatott meg azert sirsz ugy a magyar betyarert!Mer legyen magyar ver az ereiben,mi a jo abban te??

2010. ápr. 21. 22:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha tetszene, és mindketten függetlenek vagyunk - és a kultúrája nem nőelnyomó(bb a mienknél) pl.nincs többnejűség, nemiszerv csonkítás meg ilyesmi - akkor én megismerkednék vele. Nem érdekelne, hogy mások mit gondolnak. Úgy volnék vele, hogy ha tényleg jó fej, akkor majd a családom, barátaim is megismerik és elfogadják.
2010. ápr. 22. 01:42
 14/18 dóriyyi válasza:
Ha nekem is bejönne, akkor adnék neki 1 esélyt!:) Azt mindenki megérdemli!!! Aztán ha nem megy akkor nem, de a környezeted ne befolyásoljon ilyen dolgokban, ez csak is a Te döntésed kell, hogy legyen!
2010. ápr. 22. 07:25
 15/18 anonim ***** válasza:

én járnék vele, mért ne?

az, aki azt mondta, nem járna nem magyarral az, hogy érti, mi abban a jó? vagy mi a más nemzetiségű fiúban a rossz??

nekem angol a párom, miattam költözött ide, és több mint egy éve együtt élünk boldogságban!

ezt kívánom neked is kérdező:)

2010. ápr. 22. 07:35
 16/18 anonim ***** válasza:
szóba sem állnék színesbőrűekkel!teljesen más kultúra,teljesen más minden.23N.
2010. ápr. 22. 08:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Sajnos egyetlen négert sem ismerek. Pedig mindig kíváncsi voltam rájuk. És nem a nemi szervükre. :D

Szóval egyáltalán nem a szexuális teljesítményük miatt érdekelnek.

Szívesen megismerkednék sötétbőrű srácokkal, de akár lányokkal is, persze lányokkal nem párkapcsolati szempontból. :)

A környezetem véleménye meg egyrészt nem érdekel, másrészt velem nagyon elfogadóak, és sosem fúrtak semmi miatt. Jó közösségem van. :)

Hm. Ha nektek nagyon nem sikerül előre jutni, megadod az e-mailcímét? :D :D

Amúgy nyugi, van párom. Akit szeretek.

Csak engem alapból nagyon érdekelnek az afro-amerikaiak. :)

(24/L)

2010. ápr. 22. 09:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Aki meg azt mondja, h neki csak a magyar kell, annak elmondanám, h echte magyar, de h hazámhoz hű maradjak, színmagyar nincs. Minden magyar ember vérében csörgedezik más nemzetből vér. Mert sose voltunk egymagunk.

És használod a japán kocsit, az amerikai ruhát, a német import ételt fogyasztod, beszéled az angol szlenget, nézed az amerikai, osztrák, távol keleti, stb. műsorokat a tévében, mellesleg a tévéd is svéd, vagy dán, vagy norvég...

Miről beszélünk?

Gyerekes gondolkodás ez.

Választhatsz magyar anyanyelvű, magyar földön született, itt nevelkedett fehérbőrű embert társadul, és élhetsz itt, a poros Magyarországban, de ettől még nem leszel magyarabb sem nálam, sem a kérdezőnél, sem a szomszédodnál, sem magánál Deák Ferencnél.

Szép, h így ragaszkodsz a hazádhoz, tedd is!, de elutasítani a más nemzetiségű embereket sztem egyrészt csúnya dolog, másrészt ostobaság.

Ja, és engedd meg, h az egyik legjobb barátnőm példáját hozzam: ő kijelentette, h neki magyar férje lesz, magyar háza, magyar kutyája, magyar kertje, mindene magyar lesz, mert hagyományőrző, néptáncos, népzenész, stb. Aztán megismert egy holland srácot. 2 év után hozzáment, most nevelik első gyermeküket, akinek holland a vezetékneve, magyar a keresztneve. És itt élnek.

Mellesleg én is szeretem a hazámat, és az én párom sem külföldi. De ettől még amit mondtam, vallom.

(24/L)

2010. ápr. 22. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!