Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolci gimnazista lányok, lehetne egy kérdésem?
Most kerültem ebbe a városba, elsőéves egyetemista vagyok. Reggelente egy gimnázium mellett megyek el a busszal és nem győzöm a szép lányokat figyelni. Nagyon szeretnék megismerkedni velük, de nem akarom lerohanni őket az utcán, nem szeretnék tolakodó lenni. A kérdésem az lenne (ha esetleg van itt miskolci gimis lány), hogy ti merre jártok el szórakozni, ismerkedni, hol lehetne veletek találkozni az utcán kívül ? :)
köszi a válaszokat előre is
Koliban lakom, szóval csak a 31-es busszal szoktam járni főleg amikor lemegyek az állomásra.
Úgy érzem itt az ideje, h hétvégén is lemenjek akkor a rockyba és a kettesbe, csak hétköznap voltam eddig :P
20.32 vagyok
ha már "felfedező útra" indulsz, akkor az east side-ba a legérdemesebb bekukkantani először. Ha ott nem találsz akkor menj az egyetemre csak. Ahogy én látom egyetemi bulikon csak akkor vannak nálad fiatalabbak ha tényleg valami jó buli van:) Az East meg mindig tömve van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!