Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma voltunk állatkertbe. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma voltunk állatkertbe. Miért nem fogadja el, hogy betaggeltem ott magunkat?

Figyelt kérdés
Az ő falán nem látszik, hogy betaggeltem, csak az enyémen. Mi annak az oka, hogy nem fogadja el? Kb. egy hónapja ismerjük egymást, komoly kapcsolatnak látszik.
2016. jún. 14. 22:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ez nem is kép, hanem csak egy poszt, hogy ott voltunk.
2016. jún. 14. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Én ilyesmit SOHA nem osztok meg FB-on, hogy hol és kivel vagyok. Akkor sem, ha baráttal, ismerőssel, társasággal vagyok.

Egyrészt senkinek semmi köze hozzá. Másrészt vannak konkrét veszélyei is: egy ismerősöm mindig posztolta, hogy mikor hol jár, és szépen ki is rabolták, amikor nem volt otthon. Ő maga hívta fel a betörők figyelmét, hogy mikor szabad a pálya.

2016. jún. 14. 22:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Én se szoktam lépten-nyomon kiírni, hogy hol vagyunk.

Mi a célod vele, kérdező, hogy kiírd?

2016. jún. 14. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

ma 22:20

Nem kötekedésből, de az ilyesmit sose értettem. Az emberek miért barátkoznak betörőkkel? Vagy miért ismerősök egyáltalán ilyen alakokkal? o.O

2016. jún. 14. 23:59
 15/18 anonim ***** válasza:
# 14: Szerintem publikus poszt volt, de az is lehet, hogy a több száz ismerőse közül valaki épp betörő volt, csak nem tudott róla.
2016. jún. 15. 00:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

És pont tudta is a címét. Aha, nagyon hihető.

Minden posztot csak az ismerősök számára kell láthatóvá tenni, és nem kell felvenni olyat, akit nem ismerünk.

2016. jún. 15. 06:52
 17/18 anonim ***** válasza:

ma 06:52

Épp ezt akartam írni :D Én pl nem osztok meg publikusan semmit, olyan ismerőseim vannak, akikről tudom, hogy kicsodák, és közülük is 1-2 ember tudja a pontos lakcímem. Már bocsi, de aki idióta, az egye meg amit főzött :D

2016. jún. 15. 11:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem számtalan olyan ismerősöm van, akikkel munkakapcsolatom van, bejelöltek, ismerem őket, visszaigazoltam, de a magánéletükről nincs tudomásom. Azt sem tudom, hogy a régi iskolatársaim közül kinek hogy alakult az élete, még az is lehet, hogy valamelyik bűnöző lett. Nem mernék rá mérget venni, hogy a több száz ismerősöm mindegyike megbízható, feddhetetlen erkölcsű...

Ami pedig a fenti kérdést illeti: pont ezt magyarázom, hogy én hiába nem osztok meg olyasmit, hogy hol vagyok éppen, ha mások megteszik helyettem. Ezért van nálam is beállítva, hogy a tag-ek csak az engedélyem után jelennek meg.

Nem mellesleg, ha bárki kiírná, hogy "ma voltunk állatkertBE" és ezzel jelölne meg, akkor nagyon cikinek tartanám a nyelvhelyességi hibát és már csak emiatt sem engedélyezném.

2016. jún. 15. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!