Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék szép, "fullos" lányokkal összejönni kapcsolatra?
Tudjátok, akik tényleg nagyon szépek, instagrammon pózolnak, azok az igazi uuu, de szép.
Mindjárt kapom, hogy a szépség relatív, meg a szépség nem minden stb, de maradjunk a kérdésnél, ha kérhetem.
Tudjátok, azok a lányok, akik igazán szépek, ilyen beszokták a szép/legszebb lányok közé sorolni, jó a testük stb.
"Keresel egy átlagost, és fizeted a plasztikát, fodrászt, kondibérletet, szolit, kozmetikust, ruhákat, stb."
Jogos. A "fullos" lányokat az különbözteti meg, hogy több pénzt költenek a külsejükre, mint a kevésbé fullosak. Ha ezt nem tudod fizetni, akkor bukta..
Reszket-e a lány, ezt hogy érted?
Bika vagyok, de nyilván függ a csajtól, hogy szereti :)
Helyes nagyon helyes.
A többi kérdés stimmel-e?
Karrier,pénz,heti 4 edzés minimum,legjobb ruhàk lehetôleg super slim fit,egyéb kiegészítôk?
Kommunikàcióban hogy àllsz?
Dominàns vagy-e?
Az vagy akit akarnak a nôk?
Egyetemista vagyok, hát a legjobb ruhák? Azt veszem fel, ami igényes és nekem tetszik.
Nem ilyen garage pólók, meg rózsaszin pólok, hanem normális pólókat, és nadrágból se a feszülőseket.
Beszélni szeretek nagyon, azzal nincs gond.
Dominancia? Nem vagyok elnyomó típus,hanem normális, élem az életem, de ha kell kiállok magamért.
Mit akarnak a nők?:D
Pólóban a super slim fit fekete feszülősöket javaslom.
Edzened is kell.
Fullos lányok fullos pasit akarnak,akkor leírom:
- Hasonló tested legyen mint Lazar Angelovnak,mondom hasonló,izmosnak kell lenned
- Ruháid minőségi FESZÜLŐS,imádjak a feszülös ruháakt rajtad de ehhez kisportolt test is dukál,minimum 80kg legyél
- Egzisztenciád nagyon fontos magas fizetéssel.Eleve milyen szakon vagy?Ha ilyen büfé valami akkor már felejtsd el a fullos nőket,mert 150-200-ből szóba se állnak veled.
- Kocsid milyen?Mert ugye nem gondolod,hogy a szexy,hosszú hajú,csinos lány magassarkúban felül a BKV-ra a büdös mocskos koszos hónaljszagba?
Ezekre is figyelned kell,hangsúlyozom ha fullos nőt akarsz,aki piacképes.Mert válogathat és válogatni is fog.
Nem a pálzacica p*csa fullon nőkre gondolok, hanem a viszonylag normális szép nőkre.
Pl. Weisz Fanni külsőre, akik szépek, de mégis normálisnak tűnnek ( mondtam egy példát, őt sokan ismerhetik)
Szóval ilyen "kategória" lányokra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!