Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a 20-23 éves lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a 20-23 éves lányok találnak be egy 31 éves pasasnál Tinderen?

Figyelt kérdés
Én is rámentem arra a húzogatós vacakra. Annyira nem volt nagy sikerem, de kb 50 szimpatikus lányból 6-7 szintén annak talált engem is. Az az érdekes, hogy ebből 4 is alig múlt 20 éves. A 25 felettiek nem nagyon válaszoltak az üzeneteimre. A fiatalabbak igen. A 4 ből 3 randit is sikerült összehozni ezen fiatalabb lányokkal. Mind a 3 szeretné a folytatást( szexre jók, másra annyira nekem nem). Bő átlagos külsejű vagyok, olyan 10/6-6.5 ös. Gazdag nem vagyok diplomásként, átlagbérem van, átlag autóval, átlagos albérletben élek. Tehát nem a pénz fogja meg őket. De mit kereshetnek a 10 évvel fiatalabb nők egy30-as pasasban?
2016. jún. 8. 19:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok, párom 29. Próbálok nem általánosítani, de a korombeli (vagy akár 1-2 évvel idősebb) fiúk nagy többségében semmi ambíció, semmi jövőkép. Ez már eleve probléma lenne, de nekik én ugyanúgy nem kellenék, mivel őket meg zavarja az, hogy én meg éppenhogy az a típus vagyok, aki szeret előremenni az életben, tervezni, eredményeket elérni, stb.
2016. jún. 8. 20:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Azért pótapuka szindróma olyan 15+ évtől kezdődik, addig nehéz arról beszélni. Tény, hogy a nők nagy része valamivel idősebb párt keres magának, nem ritka a 7-10 év különbség manapság. Nem is egy olyan kapcsolatot ismerek, hogy 15 vagy több évvel idősebb a férfi és sok-sok éve együtt vannak. Bár tény, én olyan 5-8 évet preferálok a javamra.
2016. jún. 8. 21:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy itt mindig nyikhajozzák meg leszólják a huszonéves pasikat, nekem meg az a tapasztalatom hogy sokkal több értelmes huszonéves pasi van mint lány. És ezt nőként mondom. Nekem az igazi barátnőim mind idősebbek (30-asok és pár 40-es), a pasijaim meg mind velem egykorúak voltak, vagyis huszonévesek.

A kérdésre is válaszolva, sztem amúgy ez nem meglepő. sok fiatal lánynak tetszenek az idősebbek, de sokuknak tényleg csak azért mert ekkor a pasi már önálló, egyedül él, van munkája,kocsija...ez megkönnyíti a barátnő életét is. Sokan meg értékesebbnek, jobbnak érzik magukat azáltal hogy idősebb párjuk van. De amúgy ha elkezded megismerni őket magad is rájössz mi hajtja őket feléd. Csak a korod meg az élethelyzeted vagy pedig Te magad. Az is sokat elárul hogy azt írtad akikkel végül találkoztál csak szexre lennének jók.

2016. jún. 8. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy gazdag, de vonzó nekik, hogy van kocsi, lakás, állás, hidd el, soknak ez elég, főleg ha még meg is vannak dugva rendesen. Nekik ez a Mennyország. :]
2016. jún. 8. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Haydi Gidelim, a neved mindig emlekeztet, hogy meg nem tanultam meg a napi uj 15 török kifejezesemet :'D. Koszi :D.
2016. jún. 8. 21:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocs, de Tinderen pont be lehet állítani, hogy milyen korúak láthatnak. Megemeled a korhatárt és megoldódik a problémád.
2016. jún. 8. 22:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezt akartam írni. Ahhoz, hogy valakivel beszélj, match kell. Ahhoz pedig neked is jobbra kellett húzni. Állítsd be, hogy 25-33 és tá dá, nem lesz ilyen probléma. Én 19 vagyok és 23-ig állítottam be, persze ez nem azt jelenti, hogy a való életben, ha egy 26 éves pali leszólítana rögtön elhajtanám. Viszont valahol meg kell húzni a határt. Mivel én még elég sokáig tanulok és még egy darabig nem fogok tudni függetlenedni, nem keresnék olyan srácot, aki már most teljesen független. Hamarabb beleunna a várakozásba, ha tényleg szeretjük egymást, hamarabb erőltetné az összeköltözést stb. Azért van hátránya is amellett, hogy, mit tudom én, akkor aludhatok nála, amikor jól esik...
2016. jún. 11. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!