Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek lányok? De fiúk is írhattok.
Üdv. nektek! Én egy 18 éves srác vagyok és az a helyzet, hogy ismerek egy lányt aki általános iskolában osztálytársam volt. Miután kijártuk az általános sulit, azóta csak pár hónapja kezdtünk el jóban lenni és elég sokat beszélgetni. Már azóta is rengeteget beszélünk szinte minden nap. Volt is már nálam és egy párszor találkozunk, viszont "elvileg" van barátja. Ebben az a furcsa, hogy nem igazán beszél róla és tudtommal nagyon keveset találkoznak. Azt vettem észre, már több hete,hogy amikor msnen beszélgetünk megszakítás nélkül ír és elég sokat is. Mintha csak velem beszélgetne és más pasikat is felhoz. Na azért lenne szükségem tanácsra, mert tetszik nekem és szívesen kezdeményeznék nála, de nem tudom, hogy most valójában mi a helyzet. Lehet hogy csak vígasznak tekinti azt a pasit a pasijának, és simán kezdeményezhetnék? Nem tudom. Mi a véleményetek?
További szép estét!
Pont ezt feltételezem én is. Mert nem hallottam még a szájából, hogy ide megyek a pasimmal meg oda. Se egy közös képüket sem láttam még sehol.
Egyébként köszi a válaszokat, bőven merítettem ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!