Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit néztek meg egy lányon? Legalább 5-t soroljatok fel. :D és lányok ti is irhattok azért. :D
kedvesség, ne legyen sík hülye,
alakon:
legyen formás a teste, a szemét, a bőrét, a fogát, a haját stb... de ez mind csak másodlagos.
n szeretem ha ápolt,aranyos,ápolt ,normális lány nem k*rva , félős is lehet de csak kicsit , szeressen .. külső mind 1 átlagos legyen , az se baj ha nagyon szomorú mert akkor meg tudom vigasztalni mindenhogy hogy neki jobb legyen .
17/f
ha ez megvan :D akkor nem lesz gond
ÉN lány vagyok:p de írok:)
fiún: az arcát, azt hogy ápolt-e,a kezét és azt hogy neki is a seggén van a gatya vagy legalább normálisan felvan húzvaXD nem tom mi ez az új divat de valami nagyon gázXD
13/L
én lány vagyok:)
én általában a fiunak a szemét szoktam megnézni a szeméböl sok mindent meglehet állapitani rola:) 17/L
Arc, szem, száj, haj, kéz, segg, mellek, a lábát.Úgy igazából minden kis apró részletet megnézek egy lányon.
20f
először is az összhatást, aztán szem, arc, alak, milyen formás(mell, fenék, lábak, has)
de a külső még mind semmi, a belső épp olyan fontos
inkább járnék egy kevésbé szép csajjal mint egy széppel de a modora meg egy jó nagy 0
mennyire szexis
ruha van-e rajta
milyen az ágyban
sz*pik-e vagy nem-é
személyiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!