Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet annak a magyarázata, hogy egy csúnya nő egy pasinak sem kell, viszont egy csúnya pasinak sokszor van barátnője, sőt van amikor csinos is?
Talán az lehet a magyarázata, hogy a férfiak vizuális típusosak, nekik fontosabb a külső, a nők meg érzelmesek.
Jó nyilván az is közre játszat egyeseknél hogy a nők pénzre mennek, de bizony sokszor anyagi gondokkal küzd egy csúnya pasi mégis van csinos barátnője, fordítva ezt sajnos nem vettem észre :(
Azt hallottam nőktől hogy az az elsődleges náluk hogy milyen a pasi a szexben. Ha jó vele a szex akkor nem annyira számít ha csúnya és szegény. Ezt be is bizonyították azzal hogy eléggé csúnya és szegény pasihoz mentek feleségül.
Férfiként vonzó de kamaszkoromban nagyon szegény voltam. De a lányokat teljesen hidegen hagyta a vagyoni helyzetem mert szerintük csúcs voltam a szexben. Persze engem azért zavart hogy szegényen tapadnak rám a legjobb nők. Később persze tettem róla hogy ne legyek szegény.
Férfiként nekem fontos hogy a nő jól nézzen ki, a látványa, a kisugárzása elárul róla mindent és sosem tévedtem.
Mi ez a f@$zság már megint?
Szerinted a férfi és nő nem ugyanazon állatfajhoz tartozik? MINDENKI MÁS. Nincs olyan, hogy a férfi ilyen, a nő olyan.
A sztereotipiák alapján én egy nő is lehetnék,vagy valami attól is gyengédebb lény, mert jóval érzékenyebb vagyok a nőknél úgy általában véve, nem a külsőt tartom fontosnak, nem vagyok agresszív...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!