Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeretnék kezdeményezni, akkor hogyan éreztessem egy fiuval hogy tetszik?
Figyelt kérdés
3-4 évvel idősebb nálam a fiú és próbálnék vele szemkontaktot kialakítani, de nem sikerül. Mindig a földet nézi sajnos és észre sem vesz. Kezdeményezni nem merek, viszont szeretnék tanácsot kérni, hogy mivel jelezhetném egyértelmüen hogy tetszik ?2010. ápr. 11. 20:18
1/15 anonim válasza:
Menj oda hozzá fingjál egy egészségeset szerintem utána meg akar ismerni :D
2/15 A kérdező kommentje:
és az kimaradt, hogy komolyabb válaszokat szeretnék :)
2010. ápr. 11. 20:42
3/15 anonim válasza:
Sok lány volt nekem, aki nem mert kezdeményezni...
Nézd folyton, hogy észrevegye, hogy bámulod.
Ekkor elkezd gondolkozni hogy "úristen, ez néz, vajon bejövök neki stb stb..."
de ne állandóan, csak tekingess rá 3-4 másodpercig, hogy egy-egy pillanatra egymás szemébe nézhessetek.
4/15 anonim válasza:
Közös ismerőst keress, aztán rajta keresztül tudj meg pár dolgot a pasiról, hol tölti a szabadidejét, stb, aztán ott is próbálj meg a szeme elé kerülni.
5/15 anonim válasza:
lögd fel vagy valami :D menny neki a folyoson :dés már elehet kezdeni beszélgetni :D énis mindig a földet nézem :D és a volt barátnőm igy hívta fel magára a figyelmet:D 21/f
6/15 anonim válasza:
elottem szolonak igaza van,logd fel,ha 5odjere meg is sozlit akkor beszelgethettek :D
8/15 anonim válasza:
Az lökd fel drága magyar nyelvet csürö-csavaró konyhai paraszt barátaim.
9/15 anonim válasza:
Komoly választ szeretnél? Nos én megadom. A szemkontaktus (milyen hülye egy szó :D) önmagában édeskevés. Az a legjobb ha előveszed minden fortélyosságodat. :D Példának okáért: szembefordulsz az eddigi stílusoddal :D Lehet darkos nem emo csak darkos nem nem a börcuccos zorall fanokra gondolok. Hanem az elegáns fekete ruhákra. Egy jó kis fekte poló szoknya stb. Meg persze a kék. Jó fiú létemre én is tudhatok valamit -.- :D Aztán összeszeded minden bátorságod odaméssz a legjobb haverjához akivel te is szoros barátságban vagy lecsapolod az infot: milyen lányokra bukik? Az esetlenekre vagy a magabiztosakra? Az esetek 99.9%-ában a második a nyerő :D Namármost ez végülis nem olyan fontos. A lényeg hogy hidd el: Te vagy a legszebb csaj és bármikor megszerezheted. Ez teljesen komoly ha megvan az önbizalom akkor még a környék legmenőbb srácát is megkaphatod. A lényeg: Bízz önmagadban!!! Ha a srác nem mer rádnézni menj oda hozzá és kérdezd meg: Szia légyszíves mondd meg nekem hogy mi a bajod velem? Miért kerülöd a pillantásom? Ez a legkézenfekvöbb megoldás. Ha nem bír akkor megtudod de ha csak félénk kikényszerítheted hogy elővegye a férfi énjét és végre legyen töke rendesen beszélni veled :D Ha ezentúl is bármilyen segítség kéne írj űzenetet megadom az msn-t és szívesen segítek :D -...Perfect...- 16/f
10/15 A kérdező kommentje:
perfect :) köszi ez segíthet
2010. ápr. 14. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!