Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak átver? Miért csinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak átver? Miért csinálta ezt ha állítólag bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van 1 lány, myVIP-randin ismertem meg, jófejnek tűnt, azt is mondta, hogy bejövök neki, de mikor elhívtam randira, nem jött el :S Nagyon rosszul esett. Mit tegyek? Beszéljek vele, és ha igen mit?

15/F ő 15/L

2010. ápr. 11. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
ha nem ment el és nem is írt utána neked üzenetet vagy sms-t hogy miért nem tudott ott lenni akkor hagyd a fenébe, nem érdekled.
2010. ápr. 11. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak becsapott. Na most ne jöjjön az, h az összes csaj ilyen, csak egyszerűen a MyVIP Randi ilyen. Nem valami megbízható neten randizni. Hagyd a fenébe.
2010. ápr. 11. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet h bejössz neki,de nem akar többet.
2010. ápr. 11. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
vagy nyuszi az illető vagy éppenségel 1 84éves férfi aki végén mégsem ment el oda nehogy megijedj ez a neten ismerkedés veszélyei
2010. ápr. 11. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

xD Viprandi. azzal mennyi embert szarrá szopattam XD

15 éves lány vagyok, regisztráltam 17 éves fiúként és egész szombathelyt végig nyomkodtam hogy tetszik.

ilyenben nem lehet bízni. most akkor sírd tele a kispárnádat és irj a csajnak msnen, hogy ő életed szerelme és csalódtál benne.

2010. ápr. 14. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
nemtom minek vársz bármi komolyat a netes ismerkedéstől...nehogymár érzékenyen érintsen hogy nem kaptál tőle akit soha nem láttál neten beszéltetek..éshát valljukbe kevesen olyanok msnen mint élőbe..szoval hagyd a francba.
2010. ápr. 14. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szórakozott nem kell mindenféle netes hülyeségnek bedőlni főleg myvip:S hagyd a francba keress inkább a valós életbe magadnak párt...
2010. ápr. 14. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Netes randi esetén személyes találkozónál a nők 90% -a eltűnik, és többet nem ír XD Én is próbálkoztam vele, élőben csajokat könnyen felszedek, mindig eljönnek, neten megismertből 1 seXD Egyszer pedig ott álltam a jegyekkel :'(
2010. ápr. 14. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!