Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van olyan sok pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok pasinak csaja, akik nem érdemlik meg?

Figyelt kérdés

ahogy így a kérdéseket olvastam felmerült benne a gondolat, két dolog ugrott be

1. ez a már rohadt sokszor kivesézett rosszfiú effektus? vagy

2. a lányok szeretnék megváltoztatni a párjukat, meg így érdekesebb is a párkapcsolat, hiszen van benn dráma?

2010. ápr. 11. 17:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sok esetben forditva is igaz.Hogy a csaj nem érdemli meg a pasit...
2010. ápr. 11. 18:04
 12/16 A kérdező kommentje:
olyanról ritkábban hallani, talán mert a pasik nem annyira naivak, mint a csajok!
2010. ápr. 11. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:
mi az, h nem érdemlik meg? már innen nem értem... egy párkapcsolat nem arról szól, h megérdemli-e SZERINTED vagy nem valaki a másikat.
2010. ápr. 11. 19:22
 14/16 anonim ***** válasza:

A kulcs az érzelmek.

A rosszfiúk nem szívbajosak a lányokkal viselkedni (akár durván is) és ha ez a tipikus viselkedés érzelmeket vált ki a lányból akkor mellékes lesz az illető kinézete,IQ szintje stb...

2010. ápr. 11. 21:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Összejöttem egy érzelmi nullával nemrég.Aki persze jóképű,nagypofájú,szexy is volt.Mindig a jót kerestem benne,az emberi oldalát,az érzéseit.Hát,nem találtam meg.Azt hittem,majd mellettem más lesz,engem szeretni fog,stb.Leginkább fel kellett vna rúgnom,amikor bepróbálkozott.Kidobott,bőgtem utánna,szenvedtem,és le se s.zarta.Úh sztem azt gondoljuk,majd mi megváltoztatjuk,miattunk más lesz.De nem.Ezek sose változnak.
2010. ápr. 12. 00:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Szijah

Szerintem is lehet abban valami, hogy meg akarjuk őket változtatni.De talán még az is, hogy a rosszfiúk népszerűek a lányok körében,és ha vki meg akar szerezni egy ilyet ahhoz bizony dolgoznia kell.A lányoknak is kell kihívás,nemcsak a pasiknak.Én is imádom az ilyen pasikat mert elérem náluk,hogy engem válasszanak a sok közül.És amíg azért küzd vki,hogy elnyerje egy illető szívét maga is beleszeret elég rendesen ^^.

Pusy Vivi

2010. ápr. 12. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!