Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok pasinak csaja, akik nem érdemlik meg?
ahogy így a kérdéseket olvastam felmerült benne a gondolat, két dolog ugrott be
1. ez a már rohadt sokszor kivesézett rosszfiú effektus? vagy
2. a lányok szeretnék megváltoztatni a párjukat, meg így érdekesebb is a párkapcsolat, hiszen van benn dráma?
A kulcs az érzelmek.
A rosszfiúk nem szívbajosak a lányokkal viselkedni (akár durván is) és ha ez a tipikus viselkedés érzelmeket vált ki a lányból akkor mellékes lesz az illető kinézete,IQ szintje stb...
Szijah
Szerintem is lehet abban valami, hogy meg akarjuk őket változtatni.De talán még az is, hogy a rosszfiúk népszerűek a lányok körében,és ha vki meg akar szerezni egy ilyet ahhoz bizony dolgoznia kell.A lányoknak is kell kihívás,nemcsak a pasiknak.Én is imádom az ilyen pasikat mert elérem náluk,hogy engem válasszanak a sok közül.És amíg azért küzd vki,hogy elnyerje egy illető szívét maga is beleszeret elég rendesen ^^.
Pusy Vivi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!