Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnő exe minden esetben tabu?
Jól van, ezek szerint mi elég más dimenziókban mozgunk és ez nem minősít senkit sem, egyszerűen csak más emberek vagyunk.
Most még egyszer belegondoltam hogy bármelyik jó barátom exével legyen valami köztünk. Ugyanúgy beleborzongtam rossz értelemben, ahogy abba is hogy bármelyik jó barátom egy exemmel kezdjen ki, vagy akár csak olyan lányba, akibe bele voltam esve de végül nem lett semmi.
Részemről ezek tényleg tabuk és a barátságok többet érnek, minthogy egy ellenkező nemű nemiszerv elrontsa két ember évtizedeken át vagy akár egész életen át tartó prosperáló barátságát.
Erről tényleg nem lehet nagyon vitatkozni, mert ahogy itt a kérdésekben is láttam sok ember nagyon sokféleképpen áll ehhez a témához. Remélem mindenki olyan fajta jó barátokat talál magának, akikkel ezekben a dolgokban viszonylag egyetértés van közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!