Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnő exe minden esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnő exe minden esetben tabu?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm. Nem a legjobb, de elég jóban vagyunk. Namármost az exével találkoztam párszor az utóbbi időben (nem randiztunk, vagy hasonló), és kiderült, hogy baromira szimpatikusak vagyunk egymásnak. Ebben az esetben mi lenne a megfelelő eljárás? Engedélyt kéne kérnem? Vagy mindenképp felejtős, mert csak rosszul sülhet el?
2016. jún. 2. 12:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
Milyen engedélyt? Viccelsz. Szakitottak,nem?
2016. jún. 2. 12:13
 2/22 A kérdező kommentje:
4 éve vannak külön.
2016. jún. 2. 12:14
 3/22 anonim ***** válasza:
57%
Miért lenne tabu? Onnantól, hogy ex, semmi közük egymás párkapcsolati magánéletéhez.
2016. jún. 2. 12:19
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Nyilván nem kell engedélyt kérned, hiszen szabad emberek vagytok. Ettől függetlenül a barátság megromolhat emiatt.
2016. jún. 2. 12:20
 5/22 anonim ***** válasza:
53%
4 év sok idő. Mondjuk gáz rögtön rárepülni, de ennyi idő után semmi gondnak nem szabadna lennie.
2016. jún. 2. 12:26
 6/22 anonim ***** válasza:
76%

Hát, erősnek hangzik az engedél, szó, de én a helyedben elmondanám barátnőmnek, hogy mi a helyzet, és hogy tudni szeretném, zavarja-e.

Ennyi. A háta mögött cselekedni, titkolózni...stb elég ocsmány dolog, de ha nem jelent neki semmit, ekkor sem fog balhézni, mert nem érdekli, és felfogja, hogy szabad emberek vagytok. Ettől függetlenül én eléállnék, hogy tőlem tudja meg.

2016. jún. 2. 12:27
 7/22 anonim ***** válasza:
62%

Itt aztán kemény emberek vannak. Nekem vannak mai napig tartós, komoly, igaz barátaim, akiket még középsuli eleje óta ismerek, több mint 12 éve már.

Soha eszembe sem jutna ráhajtani az exükre/jelenlegi nőjükre/olyanra akibe szerelmesek voltak de nem jött össze nekik vele. Ugyanez igaz a családtagjaikra is.

4 év? Azt sem tudom elképzelni hogy az egyik legjobb barátom 10 évvel ezelőtti kamaszkori barátnőjét megdugjam ma, pedig külsőre jól nézett ki.

Nem tartom magam egy hű de nagy erkölcsös, példaértékű életet élő embernek, de azért legyenek már minimális határok. Komolyan a barátság szó a ti fejetekben mit jelent? Nekem úgy 4-5 barátom van az életben. Akikkel ilyeneket nem tennék soha.

2016. jún. 2. 12:32
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
És lemondanál akár életed szerelméről is, csak azért, mert korábban egy barátoddal járt? Marhaság.
2016. jún. 2. 12:34
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
Onnantol h nincsenek egyutt, lezartak a kapcsolatukat.Max megemlitenem h randizgatok az exevel,de engedelyt kerni semmikepp.A legtobb embernek vannak exei,azok nem erinthetetlen muemlekek,nincs stipistopi.
2016. jún. 2. 12:45
 10/22 anonim ***** válasza:
64%

Nem is hiszek ilyenben, hogy "életem szerelme". Csak választasz egy nőt a sok közül, akikkel kompatibilis vagy és vele leszel. Jónéhány havonta találkozok újabb és újabb nőkkel, akik "életem szerelmei" lehetnének a belső-külső tulajdonságaik alapján.

De most komolyan, nektek a barátság tényleg mit jelent? Én csak ezt nem értem. Nekem akit barátomnak hívok az olyan, hogyha este felhívna hogy itt egy hulla és el kell ásni, akkor mennék anélkül hogy bármi mást kérdeznék. A legjobb barátaimat már 12 éve ismerem, sokukkal nem is élünk egy városban, de mégis havonta találkozunk és heti szinten telefonon vagy Skype-on beszélünk sokszor.

A 84 éves nagypapámnak van olyan barátja, akit már 60 éve ismer! Most agyvérzést kapott és kórházban van, papa beteker hozzá így is néhány naponta a fájós lábával.

Édesapám most volt Erdélyben a búcsúban a két régi egyetemi szaktársával, barátjával, akiket már 35 éve ismer. És ezért mondom, hogy még én is úgy érzem hozzájuk képest csak kapizsgálom a barátság fogalmát, de amiket itt látok, azt tényleg nem értem.

Nekem a barátság csak sokkal fontosabb dolog, mint a fa-.szom állása vagy (ha nő lennék akkor) a pinám bizsergése. Manapság őszinte, megértő, jó barátot akivel MINDENRŐL lehet beszélgetni, nehezebb találni, mint szerelmet.

2016. jún. 2. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!