Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nôk, KONKRÉTAN mivel kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nôk, KONKRÉTAN mivel kéne leszólítani egy ismeretlen lányt, ha tetszik? Pl. Utcán, tömegközlekedésen, boltban?

Figyelt kérdés

Csomó olyan kérdés van, ahol nôk panaszkodnak róla, hogy miért nem szólítják le ôket az utcán, illetve mindenféle 'hol lehet ismerkedni?' tipusú kérdésre mindig jönnek a 'bárhol, utcán, tömegközlekedésen, boltban' típusú válaszok.

Viszont konkrétumot, hogy mégis hogyan, hogy (pl. a boltban, miközben el van merülve a ruhák nézegetésében) menj hozzá,azzal, hogy ...., az valahogy soha nem derül ki.

Szóval csak a konkrét válaszom érdekelnek, hogy egészen pontosan hogyan, milyen szöveggel lehetne ezt csinálni.

2016. máj. 29. 11:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

szerintem a legtöbb nő (én is) örül neki, ha leszólítják. ez alatt természetesen nem a bunkó "dugnálak cica" stílusú érdekes emberektől jövő beszólogatásokat értem :D

nem szólítanak le nagyon gyakran, de általában az szokott lenni a lényeg, hogy szimpatikus vagyok, valami megfogta őket (itt jöhet egy mosolyra, szép hajra, akármire vonatkozó bók) és lenne e kedvem ismerkedni.

többször lett már így randi a dologból :D

2016. máj. 29. 13:41
 22/25 A kérdező kommentje:
Akkor viszont neked is felteszem a kérdést, hogy te hogyan jeleztél ezeknek a srácoknak, akik leszólítottak?
2016. máj. 29. 13:47
 23/25 anonim ***** válasza:
62%
Nekem, ha most nem lennék foglalt, tökéletesen megfelelne, hogy "szia, csinosnak talállak, nem lenne kedves meginni velem vmit?" (semmi erőltetett jópofáskodás, csajozós szövegek, PUA-marhaságok). Persze azért nem mindegy, milyen esetben. Ha láthatóan sietek, telefonálok, zenét hallgatok, ügyet intézek, akkor én sem veszem jó néven, ha vki belepofátlankodik az aurámba csak ismerkedés miatt, de ezer eset van, amikor nincs ilyen "helyzet", akkor szívesen venném.
2016. máj. 30. 10:54
 24/25 anonim ***** válasza:
35%

Mondjuk én nagyon rühellem, ha leszólítanak, és mindent megteszek azért, hogy ezt elkerüljem, volt már egy-két aranyos próbálkozás, a srácok levettek a lábamról, ha nem vagyok kapcsolatban, elmentem volna velük randizni.

Ami a konkrét oknál fontosabb volt, hogy mosolyogtak, nagyon édesen, barátságosan. Egyetemen volt, szóval megkérdezte a szakomat, a másik villamoson, ő mdgkérdezte, elkísérhet-e.

Úgyis minden nő levágja, hogy ismerkedni szeretne a srác, fölösleges játszmázni. Ha nagyon elmélyült, elfoglalt, akkor tényleg nem kéne zavarni a másikat, de ha csak áll a metrón, esetleg még mosolyog is, akkor szerintem nincs vele gond. Vagy ha süt valakiről, hogy unatkozik.

Nem kell semmi erőltetés, csak egy mosoly, meg egy téma. De az lehet csak annyi, hogy mdgint lerobbant ez a rohadt metró, vagy de szép az a kép, érdekes a könyv a lezedben, stb. :)

2016. máj. 30. 14:08
 25/25 anonim ***** válasza:
43%

21es vagyok, nem jeleztem különösebben semmit. szerintem utcán/tömegközlekedésen nem az ez ember első dolga, hogy szimpatikus pasik tekintetét keresi :D

annyi, hogy gyakrabban szólítanak le érthető módon, ha jókedvű, mosolygós vagyok, felszabadultan járkálok :D ilyenkor szívesebben is veszem a leszólítást.

szóval nem feltétlenül kell jelre várni, ha látod egy lányon, hogy épp nem rohan valahova/nem kaki a kedve, és tetszik, akkor szólítsd meg :)

2016. máj. 30. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!