Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nôk, KONKRÉTAN mivel kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nôk, KONKRÉTAN mivel kéne leszólítani egy ismeretlen lányt, ha tetszik? Pl. Utcán, tömegközlekedésen, boltban?

Figyelt kérdés

Csomó olyan kérdés van, ahol nôk panaszkodnak róla, hogy miért nem szólítják le ôket az utcán, illetve mindenféle 'hol lehet ismerkedni?' tipusú kérdésre mindig jönnek a 'bárhol, utcán, tömegközlekedésen, boltban' típusú válaszok.

Viszont konkrétumot, hogy mégis hogyan, hogy (pl. a boltban, miközben el van merülve a ruhák nézegetésében) menj hozzá,azzal, hogy ...., az valahogy soha nem derül ki.

Szóval csak a konkrét válaszom érdekelnek, hogy egészen pontosan hogyan, milyen szöveggel lehetne ezt csinálni.

2016. máj. 29. 11:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
Meg jelekre kell figyelni,hogyne, majd azt fogom nézni,hogy tekergeti e a haját, vicsorog-e vagy akármi. Ha akarok oda megyek, ha nem akarok nem megyek, majd én eldöntöm, nem a jelekből fogok olvasgatni.
2016. máj. 29. 12:47
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
Jó, de akkor ne csodálkozz, ha elküld a bánatba, és főleg ne a nőket állítsd be ezek után szemétnek.
2016. máj. 29. 12:49
 13/25 anonim ***** válasza:
Dehogynem! A nők dolga az,hogy mindig a férfiak rendelkezésére álljanak, ezt jobb ha tőlem tudod! :D Nem lenne egyébként gond,ha azt mondja,hogy nem, bár attól függ milyen stílusban mondja.
2016. máj. 29. 12:52
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
#8 Jogos! De még az a jó, aki nem szereti, hogy leszólítják, azok járnak olyan miniben és olyan felsőben, hogy már szinte kiesik a mellük. Imádják, hogy minden srác megbámulja őket, de utálja, ha valamelyik leszólítja. :DD THE LOGIC
2016. máj. 29. 12:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Sunshinedoll-nak is mi ez a válasz,hogy utálja,ha odamennek hozzá, na ezért ő lesz az első,akihez a közel jövőben oda megyek majd. Még azt hiszi,hogy egyáltalán dönthet valamiben is, a kis naiv :)
2016. máj. 29. 12:54
 16/25 anonim ***** válasza:
63%
És az nem jutott az eszedbe, hogy némelyik nő (igazából a többség) azért jár miniszoknyában, mert abban érzi jól magát, abban tetszik magának? És ennyi erővel egy párkapcsolatban élő nő már nem is lehet csinos, sőt csadorban kell járnia? :D a legtöbbször semmi összefüggés nincs az öltözék és a társkeresés között, de tényleg.
2016. máj. 29. 12:57
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Így van,ahogy írod 14-es! Kilátszik a fél mellük, valamelyiknek a fél feneke is, de hozzászólni nem lehet egyikhez sem. A kedvencem volt a csípő nadrágos korszak, tudták,hogy ha leülnek,akkor ki fog látszódni a tanga széle, esetekben több is,mint a bugyi széle, de azért felvették, ha meg odanézett az ember, mert ugye nincs fából,akkor morcos képpel igazgatták magukon a nadrágot. Ilyen logikái vannak a nőknek.
2016. máj. 29. 12:59
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

A kedvencem ez a magyarázat,hogyha ad jeleket akkor menj csak oda hozzájuk...

Nos és ha egy sem ad soha semmilyen jelet,akkor egyetlen egyhez se menjek oda soha életemben? :D

Mert nálam ez a helyzet... :D

24/F

2016. máj. 29. 13:26
 19/25 anonim ***** válasza:
74%

8-as: nem értetted a lényeget. A konkrét tanácsom (és részben személyes kérésem) az volt, hogy olyan nőket szólítson le, akiken látja, hogy vennék a közeledését. Ennyi! Ismerkedési helyekről egy szót sem írtam. Felőlem ez lehet busz/bolt/diszkó/könyvtár, de egy olvasó/tanuló nőhöz, aki láthatóan rohadtul el van merülve abban, amit csinál nem tanácsos odamenni. Sőt, továbbmegyek: nem illik zavarni. De ezt amúgy tényleg magyaráznom kell…? :S Nem látszik, ha baromira olvasok, és ki akarom zárni a külvilágot? Hogy rohadtul zavaró, hogy csinálnám a dolgomat, de vadidegen emberek jönnek oda ismerkedési (=későbbi dugási) szándékkal, még akkor is, amikor a qrva vizsgámra készülök…? Lehet, hogy már csak azért is visszautasítást kap, mert szimplán zavar, belemászik az aurámba, kizökkent, vadidegen, nem akarom, hagyjál békén, ki vagy te és mi közöd hozzá, mit olvasok... stb.

Viszont. Ha az illető nő olvas ugyan, de fel-felpillant, rád néz, szemez veled, mosolyog rád, stb., akkor valószínűleg szimpatizál veled, tehát érdemes odamenni. Nem…?

Még a kérdező is úgy fogalmazott, hogy „el van merülve” = látja, hogy nem kíváncsi rá a nő = számára is látható, felmérhető a különbség. Namost. Ennek az egész (szerintem amúgy nem bonyolult) helyzetnek a megelőzésére tanácsoltam a kérdezőnek, hogy olyan nőhöz menjen oda, aki adja a jeleket, buzerálja a haját, miközben nézi meg mittudomén. Ha ezt teszi, akkor hatványozódik a siker - és a későbbi nőfikázás elmaradásának – lehetősége, csökken a többi nő állandó akaratlan b…sztatása, tehát mindenki jól jár. És még mindig leginkább ő jár jól.

Szóval a tanácsom ennyi volt, hogy figyeljen a kiszemelt nőre, próbálja felmérni, hogy egyáltalán érdemes-e odamenni.

A közvetett – tehát nem szó szerint leírt, csak sugallt – tanácsom pedig annyi volt, hogy értse meg a kérdező (és a többi férfi is), hogy a „nem” az azt jelenti, hogy nem – ezáltal pedig radikálisan csökkenne az udvariatlan/bunkó visszautasítások, és a pasik önbizalomzuhanásának száma.

Hogy válaszoljak a kérdésedre: szimpatikus hely és idő bárhol és bármikor lehet. Itt nem ezen van a hangsúly, hanem a személyeken.

Hogy nekem? Semmi. Nagyon jó a párkapcsolatom, jól megvagyok, nem akarok ismerkedni. Az ál-baráti ismerkedéseket is meguntam már: anno még szépen belesétáltam, miután jeleztem, hogy kapcsolatról/szexről szó sem lehet, „jó, de én csak barátkozni akarok”. Oké, barátkozzunk. Az esetek 100%-ában – változó időtartam alatt - kiderült, hogy akkor mostmár jól megbarátkoználak nálad vagy nálam/biztos van valami gebasz a párkapcsolatodban, ami miatt hagyd ott és gyere össze velem. Ja, és persze a szemét én vagyok, hogy húztam az agyukat, merthát „tudhattam volna”. Bocs, hogy el akartam hinni, amit mondtatok…

2016. máj. 29. 13:27
 20/25 A kérdező kommentje:

#19:

Nagyjából én is így látom a dolgot, de ezen az oldalon csomó olyan kérdést ('miért nem jönnek oda hozzám, akik megnéznek az utcán?,) meg választ ('ismerkedni mindenhol lehet') láttam, ami alapján felmerült bennem a kérdés, hogy akkor ezek szerint a másik oldalon van erre egy igény, hogy leszólítsák ôket ismeretlenül.

"Viszont. Ha az illető nő olvas ugyan, de fel-felpillant, rád néz, szemez veled, mosolyog rád, stb., akkor valószínűleg szimpatizál veled, tehát érdemes odamenni. Nem…? "

De, alapból teljesen logikus lenne, viszont én minden általam olvasott fenti típusú kérdésben pont ezért rákérdeztem, hogy ôk ugyan mit csinálnak, hogy oda is menjenem a férfiak, és sehol nem kaptam rá választ.

Ha ezt összevetem azzal, hogy még élôben se láttam soha egyetlen nôt jeleket küldeni, akkor adódik a dolog, hogy azoknak a nagy része, akik itt is írják, hogy mennyire tök jó lenne, ha leszólítanák ôket, azok ezt úgy képzelik, hogy ehhez nekik semmit nem kell tenniük, hanem itt a férfinak kell kezdeményeznie.

2016. máj. 29. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!