Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem féltékeny a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem féltékeny a barátom?

Figyelt kérdés

kb 3 hónapja vagyunk együtt, és tudom, hogy nem féltékeny, (néha mondja h mit bámul engem az a kö..csög de ennyi ) nekem ebből az jön le ,h nem szeret eléggé. Lehet h ez hülyeség, kérlek írjátok meg a véleményeteket.

18/L

2010. ápr. 10. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

az enyémmeg azt is kitalálja annak ellenére ,hogy mindennap találkozunk én biztos megcsalom.Ne akard ezt.Én is ezt akartam felhívtam magamra kicsit a figyelmet és most retteghetek nehogy hozzám szóljon akár egy srác is:D

am én pl féltékeny tipus vagyok sajna de tudom ,hogy önbizalomhiány miatt szóval most próbálok olyan lenni amilyen akarok hátha elmúlik:)

2010. ápr. 11. 00:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem az EX- pasim ilyen volt, mint te, folyton azt akarta, hogy féltékeny legyek rá, aztán már csak azért sem voltam az

Én alapból nem vagyok féltékeny tipus, ameddig egy pasi azt érezteti velem ,hogy szeret addig kicsi a valószinűség, hogy legyen más barátnője. S ha mégis megcsal hát legalább keresek új pasit , különben a legtöbbször nekem is szokott lenni egy jópár megcsalás a listámon, tehát van amivel visszavágjak hűtlenség esetén :-D

2010. ápr. 11. 08:38
 13/14 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszaitokat :)

mindegyik nagyon hasznos volt és rávilágított arra, hogy örüljek h nem féltékeny típus :)

sajnos én az vagyok, pedig van önbizalmam, de lehet h csak túlságosan birtkolni akarom őt :S

próbálok változtatni :)

2010. ápr. 11. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok féltékeny tipus. Igaz ,még sosem voltam szerelmes, tetszeni persze volt ki igen, de mindet elszalasztottam én ostoba. Jövőben nem fogom. Na a lényeg,hogy nem tudnék féltékeny lenni, mert nincs értelme. Önbizalomhiány megnyílvánulási formája. Ha én tegyük fel, hogy összejövők egy nővel, akiről konkrétan tudom, hogy rajong értem, felnéz rám, szeret önzetlenül, és nagyon jól érzem magam, tudom,hogy én vagyok a best of neki, akkor nem zavar semmi egyéb. Ha meg félrenézeget, vágyik más iránt, azt is tudomásul venném és kész. Miért is? Mert ő is egy emberi lény, egy szabad ember önálló akarattal, aki el tudja dönteni, hogy mitől lesz boldog. egy párkapcsolat önmagában még nem jelent semmit, attól hogy van egy párod xy- ideje, még nem jelenti ,hogy a párod azt is gondolja,hogy te vagy neki az igazi, akivel leélné az életét. Csak éppen lehet,hogy egy olyan valaki vagy, akivel elvan addig, amig nem jön egy olyan valaki,aki igazán megdobbantja a szívét. Akármi lehet, de ez is tény, a párok gyakran mennek szét,váltogatják egymást, ezt látom a környezetemben is, keresik a boldogságot. Na a lényeg, hogy egy barátnő nem a rabszolgám, nem a tulajdonom, nem a kutyám!! hanem a kedvesem, aki ha nem boldog velem, akkor tudom elengedni, és tovább kell tudni lépni, mert hosszú távon úgyis boldogtalan lesz. Vajon ezt akarod? Hogy akit állítólag önzetlenül szeretsz, az sínylődjön olyan valakivel, aki mellett már nem ég az a régi tűz? Persze ezek feltételezések, akinek nem inge ,ne vegye semmiképp se magára. Csak az én filozófiám az, hogyha szeret, akkor úgyis velem marad. Ha nem én volnék neki az igazi, akkor meg nincs miért visszatartani, hagy menjen! Fel kell tudni fogni azt is, hogy rengeteg gyönyörű nő van még a világon, /és ellenkező nem is, női olvasóknak/ akik vagy egyedülállók, vagy párkapcsolatban vannak, de még mindig keresik az igazi boldogságot. Keresgélj! Tudj elengedni!
2012. aug. 12. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!