Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lányregénybe illően alakuln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lányregénybe illően alakulnak a dolgaim, akkor előbb utóbb kiderül, hogy ez csak egy álom és felébredek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki már évek óta tetszik, eleinte észre sem vett, de az utóbbi időben egész megkedveltük egymást. Egyébként nagyon jóképű és gazdag emiatt nagyon sok lánynak tetszik, de én elsősorban nem emiatt vonzódom hozzá. Nagyon jól kijövök vele, mintha megtaláltam volna a másik felemet, folyton viccelődünk egymással és olyan képtelen dolgokról fantáziálunk amikről más emberekkel nem is lehetne, hát szóval nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Úgy néz ki, hogy én érdeklem őt, mert az utóbbi időben több lánnyal is összejöhetett volna, de mindet lepattintotta, engem pedig elhívott randira, ahol nagyon kedves és figyelmes volt velem, nem tolakodott ,nem nyomult. Én egy csendes lány vagyok és még szűz emiatt elég nehezen nyílok meg, idő kell nekem és ezt ő nem tudja rólam, de érzi szerintem és türelmes. Néha tök hülyén viselkedek a közelében, direkt elkerülöm meg hasonlók, a randit is csak több hét után nagy nehezen tudtuk összehozni mert mindig lemondtam, de ő türelemmel kivárta és sosem sürgetett. Egyszerűen nem tudom elhinni hogy egy ilyen fiúnak pont én kellek, amikor annyi más lányt megkaphatna.
2016. máj. 27. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
...vagy meghalsz.
2016. máj. 27. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Talan mert normalis lany vagy a tobbi pedig nem. Megfogta a belsod :)

Drukkolok!

2016. máj. 27. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Próbáld kicsit elengedni magad, és ne kattogj ennyire, hogy mi fog rosszul elsülni. Ritkán adódik ilyen az életben, és inkább élvezni kell, és megragadni. Ha nagyon negatív vagy, egyszerűen bevonzod a rosszat.

Szóval, hidd el, hogy szerencsés vagy, legyél boldog és éldd meg a lányregényedet! :)

2016. máj. 27. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Örülhetsz is, mert én biztos nem erőltettem volna, ha nem lehet egy randit se leegyeztetni. :D
2016. máj. 27. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért légy óvatos, ha még szűz vagy, győződj meg arról, hogy ő is így érzi-e, hosszú távra tervez-e.Az ördög nem alszik, tudod. De remélem össze jön. Biztos sok hülye lánnyal volt dolga, te meg lehet értelmesebb vagy a szemében.
2016. máj. 28. 00:58
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, de lányként adtam tanácsot szóval ne vedd készpénznek.
2016. máj. 28. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!