Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem? (Lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy ez most randizásnak számít vagy nem de ma kint voltam fotószkodni az álmaim lányával :3 Osztálytársam és akár mennyire is próbálom kideríteni,hogy mit érez irántam nem tudom...Miután végeztünk a fotózással minden áron el akartam hívni valahova,semmit se akart tőlem elfogadni,csak egy jó meleg teát.Teázás közbe nagyon jót beszélgettünk.A végén nem volt semmi extra az egész egy puszival végződött.Szerintetek próbálkozzak még nála? Ha igen akkor hogy?2014. dec. 28. 17:36
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy csak barátként tekint rád. De ez sem egészen biztos.A lány személyiségétől függ.
Megszokott puszilni más fiúkat is és vannak fiú barátjai? Mert ha ezek nem jellemzőek rá,lehet hogy tetszel neki.De ha másokat is megpuszil meg szokott fiúkkal barátkozni akkor lehet hogy csak egy jó barátságot érez feléd.
3/3 A kérdező kommentje:
tudom,hogy a puszi nem nagy dolog,nem is fújtam fel...nekem az a kérdésem,hogy ,,Hogyan próbálkozzak"?
2014. dec. 28. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!