Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/férfiak, mit szólnátok, ha a havejaitok helyett a barátnötökkel mennétek el egy night club-ba?
Annyi a történet, hogy nemrég barátommal csak úgy viccből elkezdtünk beszélgetni a night club-bokról és mondta hogy még nem volt ilyen helyen. (Hozzáteszem, én sem)
Egyik nap jött egy ötlet, hogy mi lenne ha meglepném és együtt elmennénk egy ilyen helyre. Szeretném éreztetni vele, hogy partnere vagyok mindenben és nincsenek tabuk.
Persze tudom, hogy személyfüggő, de mégis... a pasiknál egy ilyen gesztus imponáló vagy inkább kínos?
Kort is írjatok, ha lehet.
Én többször voltam night clubokban a pasimmal, mert én akartam menni, szeretek ilyen helyekre járni és elhívtam, aztán mivel mindkettőnknek tetszett, voltunk többször is (korábban én még nem voltam, és elég régóta menni akartam, ő már volt előttem is hasonló helyeken).
Ha te csak azért mennél, hogy jó pontot szerezz nála, akkor inkább hanyagold, elég erőltetettnek tűnik, meg igazából nem ettől fog belevaló csajnak artani, ha eddig nem tartott annak. De ha alapvetően érdekel a dolog, és hajlandó vagy rendesen borravalózni a lányokat, akkor menjetek :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!