Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/férfiak, mit szólnátok, ha a havejaitok helyett a barátnötökkel mennétek el egy night club-ba?
Annyi a történet, hogy nemrég barátommal csak úgy viccből elkezdtünk beszélgetni a night club-bokról és mondta hogy még nem volt ilyen helyen. (Hozzáteszem, én sem)
Egyik nap jött egy ötlet, hogy mi lenne ha meglepném és együtt elmennénk egy ilyen helyre. Szeretném éreztetni vele, hogy partnere vagyok mindenben és nincsenek tabuk.
Persze tudom, hogy személyfüggő, de mégis... a pasiknál egy ilyen gesztus imponáló vagy inkább kínos?
Kort is írjatok, ha lehet.
1.
Azért merült fel bennem a kérdés, mert nem akarom hogy a párom azt érezze, hogy birtokolni akarom őt. Nem sok nő engedi meg a pasijának, hogy ilyen helyekre maszkálhon, én viszont nyitott vagyok. Nem megcsalatni akarom magam, csak egy kis rendhagyó élményt szerezni neki.
De a kerdésem arra vonatkozott, hogy barátnővel együtt menni, ugy hogy az a lany ötlete, kinos vagy sem?
Szerintem nagyon izzadtság szagú. Olyan "látod én annyira laza vagyok, hogy ÉN hozom fel a témát, sőt el is rángatlak, hogy nézhesd vadidegen nők meztelen vonaglását, más nők ezt nem engednék, úgyhogy maradj velem".
Ez a ló másik oldala ha engem kérdezel...
Szerintem pedig ez a korlátozás, úgy tűnik, hogy annyira félsz, hogy megcsal vagy más nő kell neki, hogy inkább elébe mész a dolognak, mindent megteszel, hogy ne érezze, hogy meg kell téged csalnia, el kell hagynia.
Jobb érzésű férfit ez kikészítene, ha az én barátom ráugrana egy ilyen lehetőségre, nagyon elgondolkodnék rajta, hogy milyen emberrel jöttem össze.
Ha kíváncsiságból akarsz TE elmenni, menjetek, de ha idegen tőled (ami abból is látszik, hogy ahelyett hogy felvetnéd neki és közösen megbeszélnétek, mintegy extraként vagy meglepetésként akarod behozni), ne erőltesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!