Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen pasival mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Nagyon titokzatos, képtelenség kiigazodni rajta. Folyton viccel, de néha mégis olyan, mintha komoly lenne. Egyik pillanatban úgy néz rám, mint aki odavan értem, aztán napokig rám se hederít. Valamikor olyan mint egy szerencsétlen, esetlen kisgyermek, máskor meg egy határozott magabiztos férfi. Sokszor hülyének teteti magát, (vagy tényleg hülye? fene tudja) aztán amikor elkönyvelném annak, akkor hirtelen kiderül, hogy nagyon is vág az esze, a bolondját járatja az emberekkel és remekül szórakozik közben. Mintha nem ezen a Földön járna, semmi nem bosszantja, semmivel nem lehet felhúzni, folyamatosan derűs és jókedvű, mintha soha nem érhetné semmi baj. Udvarolgat nekem, flörtöl velem, virágot ad, meglep és hasonlók, pedig megmondtam neki, hogy barátom van, de őt ez nem zavarta, azóta már szakítottam a pasimmal, de még most sem akarok kapcsolatot idő kell nekem, ezt is megmondtam a srácnak és ő látszólag ezt tiszteletben is tartja. Sosem nyomul, nagyon ügyesen megtartja a távolságot, de azért mindig újra meg újra jelzéseket küld. Már lassan 4 hónapja ez megy és még mindig nem adta fel, és a fene egye meg de úgy közeledik hogy közben nem idegesít, tudja hogy hol a határ. Lassan levesz a lábamról, de az eszem tudja, hogy egy ilyen kiszámíthatatlan figura mellett nem sok nyugalom várna rám.2016. máj. 23. 21:34
2/9 anonim válasza:
Na az ilyen emberektől óvjon meg mindenkit az ég. A legalattomosabb, érzéketlen hidegvérű egyén....
3/9 anonim válasza:
Ez megint egy olyan kérdés, ami nem kérdés.
Csupán elő akartad adni nekünk, hogy mennyire készen állsz a befogadására.
5/9 anonim válasza:
Nagy taktikus,ehhez intelligencia kell.Az "enyém" az eltünedezések közt más nőkkel csinálta uezt.Aztán amikor kiderültek a dolgai és mi maradtunk bizalmas viszonyban,elárulta h benne vagyok a VIP 3-4ben...és még vannak az alkalmi csajai.Én meg eldöntöttem h bmennyire is izgalmas ez,morzsák 1embertől nem kellenek.
A te esetedhez pedig annyit fűznék h aki akar téged,az minden nap akar.
6/9 A kérdező kommentje:
Hiába akar, ha nem kaphat meg.
2016. máj. 23. 22:35
7/9 anonim válasza:
Szerintem adj neki esélyt. Én biztos vagyok benne, hogy akkor fogod csak igazán megszeretni, mikor már ott lesz melletted.
8/9 anonim válasza:
Miért nem neki mondod, hogy nem kaphat meg, minket nem érdekel. Pont ilyen magát játszó díszpinty kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!