Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most szerelmes vagyok belé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerelmes vagyok belé vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy haverom. Vagyis nagyon jól meg vagyunk, hülyéskedünk együtt, egy csomószor együtt lógunk. Már egy csomóan azt terjesztik, hogy járunk. De van egy osztálytársam akinek szintén bejön. És a srác mondta, hogy az osztálytársam is tetszik neki. Most álmodtam róla, hogy csókolóztunk, és utána nagyon boldogan ébrettem fel. De ugyanakkor nem remeg a lábam és nem görcsöl a hasam ha a közelében vagyok. Tom h egy kicsit bonyolult, de nemtudom hogy mit tegyek. Ha elmondom h tetszik és ő azt mondja hogy én nem tetszem neki akkor szétcseszem a barátságunkat. Mit tegyek? 13/L
2010. ápr. 9. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez valóban nehéz..Nem ad jeleket arra,hogy te is tetszenél neki?Mert hát aztmondta neki az osztálytársad tetszik.Én biztos,hogy minden jel nélkül(amit ő ad felém)nem mondanám el neki.Meg még fiatalok vagytok,lehet ő megijedne ettől:)Amugy nemtudom,hogy szerelmes vagy e,sztem ha azlennél akkor többet éreznél:)

19/L

2010. ápr. 9. 21:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Háát néha. Meg mindig ott van a közelemben.
2010. ápr. 9. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
mert mit szoktatok együtt csinálni? amugy szerintem hagyd tapasztalatok alapján jobb az ilyet hagyni...:( 17/L
2010. ápr. 9. 21:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát rajzon együtt szoktunk ülni, beszélgetünk, énekelünk együtt, együtt megyünk haza..
2010. ápr. 9. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem túl fiatalok vagytok még,vagyis nem tudom a srác hány éves? Maradjatok inkább csak barátok ,vagy várj és gondold át jobban mit érzel,csak utána cselekedj!
2010. ápr. 9. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Bp-s vagy?
2010. ápr. 9. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Debrecen?
2010. ápr. 9. 22:54
 8/10 A kérdező kommentje:
A srác nemsokára 14 lesz és én is. Am Hatvanban lakom.
2010. ápr. 10. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen helyzetem csak a fiú kérdezte meg én nemet mondtam de ő könnyen vette másnak ugyanolyan volt mint bármikor semmi nem változott! Szóval szerintem hajrá!Mondjuk az én történetem nem szerencsés mivel később összejöttünk és most mindennek vége szerelemnek+barátságnak is S:
2010. ápr. 10. 20:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát de nem szeretném ha már nem lennénk barátok. De ma délután kimegyünk páran sétálni és Ő is ott lesz. Arra gondoltam, hogy elmondom neki. Eléggé izgulok. Szorítsatok!!
2010. ápr. 11. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!