Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves férfiként durva lenne összejönni egy 18 éves lánnyal?
Próba szerencse. Szerintem jobb belemenni és ha nem megy szétválni mintha évekig azon agyalsz vajon mi lett volna ha... Mikor összejöttem a párommal mi is ebben a korban voltunk. Két éve együtt vagyunk és jól működik a kapcsolat. Ehhez azonban mindkét félnek alkalmazkodni kell megtalálni a közös "kort". Ha te eleve fiatalosabb vagy ő meg érettebb nem lesz nehéz.
A 32 éves hölgynek üzenem hogy én 18 évesen pont azért nem akartam beleugrani ebbe a kapcsolatba mert ijesztő volt a korkülönbség szóval kicsit sem éreztem ettől magam "nagylánynak" a párom pedig nem sérültebb mint az átlag.
Kérdező hajrá ne tökölj! Sok sikert.
ha nem probléma a generációs különbség, az eltérő jellegű napi problémák, a rövid és középtávú életcélok különbözősége, akkor hajrá.
hogy értsd mire gondolok , itt egy kérdés ami talán segyt megérteni milye "surlódásokra" gondolok.
Ez csak egy példa.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Ráadásul itt még a korkülönbség is felannyi mint nálatok lenne.
Édesanyám 21 éves volt amikor apa 29 és megismerkedtek. Abból lettem én nem sokkal később és még ketten.
Ha majd olyan korba jutok kb 30-35 évesen hogy családot szeretnék, azt én is egy 20-25 éves nő mellett képzelem el
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!