Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 28 éves férfiként durva lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves férfiként durva lenne összejönni egy 18 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rád és a lányra tartozik, nem ránk. Ha nektek jó együtt, nem kell foglalkozni vadidegenek kritikájával...
2016. máj. 18. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Próba szerencse. Szerintem jobb belemenni és ha nem megy szétválni mintha évekig azon agyalsz vajon mi lett volna ha... Mikor összejöttem a párommal mi is ebben a korban voltunk. Két éve együtt vagyunk és jól működik a kapcsolat. Ehhez azonban mindkét félnek alkalmazkodni kell megtalálni a közös "kort". Ha te eleve fiatalosabb vagy ő meg érettebb nem lesz nehéz.

A 32 éves hölgynek üzenem hogy én 18 évesen pont azért nem akartam beleugrani ebbe a kapcsolatba mert ijesztő volt a korkülönbség szóval kicsit sem éreztem ettől magam "nagylánynak" a párom pedig nem sérültebb mint az átlag.

Kérdező hajrá ne tökölj! Sok sikert.

2016. máj. 18. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:

ha nem probléma a generációs különbség, az eltérő jellegű napi problémák, a rövid és középtávú életcélok különbözősége, akkor hajrá.

hogy értsd mire gondolok , itt egy kérdés ami talán segyt megérteni milye "surlódásokra" gondolok.

Ez csak egy példa.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

Ráadásul itt még a korkülönbség is felannyi mint nálatok lenne.

2016. máj. 19. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Édesanyám 21 éves volt amikor apa 29 és megismerkedtek. Abból lettem én nem sokkal később és még ketten.

Ha majd olyan korba jutok kb 30-35 évesen hogy családot szeretnék, azt én is egy 20-25 éves nő mellett képzelem el

27/F

2016. máj. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!