Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy kövér lánnyal/pas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy kövér lánnyal/pasival?

Figyelt kérdés
És ha igen, mi számít kövérnek. Nem magamról van szó csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
2010. ápr. 9. 19:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

dettó

25/F

2010. ápr. 9. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

hát azért van különbség egy túl súlyos és egy dagadt között, a túl súly számomra nem akadály, de ha valaki dagadt és annyira lusta, hogy magával se törődik (egyrészt gusztustalan)akkor hogy várom el hogy velem majd fog??

21/L

2010. ápr. 9. 20:01
 13/17 anonim válasza:

Nem kilóra mérik az Embert, de akkor sem esztétikus, ha valaki kövér. Ami nem egyenlő az itt-ott súlyfelesleggel ugyebár, ami szerintem még simán belefér. Ha lenne két pasi, aki csak a súlyában különbözik (értsd: egészséges, illetve kövér), azt hiszem, a lányok túlnyomó többsége az egészségest választaná.

Egyébként pedig nem.

2010. ápr. 9. 20:54
 14/17 anonim válasza:
Mi van akkor ha valaki egy kicsit ducibb? Nem szeretem a fogpiszkáló palikat. És am ha jól néz ki és jó a természete igen!
2010. ápr. 10. 13:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a hájas pasikat. Egy pasi legyen sportos, vagy normál.

A nők lehetnek kicsit molettek (pl. +10 kiló feleslegig)

mert az még akár nőies is.

2010. ápr. 10. 16:14
 16/17 anonim válasza:
Persze hogy járnék aztán,egy óvatlan éjszakán levágnám és másnap eladnám kolbásznak :)
2010. ápr. 11. 00:03
 17/17 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:40-NEK VÁLASZ:

http://www.youtube.com/watch?v=AmFd1DY8RLI

2010. ápr. 11. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!