Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fontos a nőnek, az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos a nőnek, az, hogy büszke lehessen a férfira akivel együtt van?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a nők szeretik, ha a pasi sikeres és nem csak úgy kényelmesen ül otthon. Ez miért van így, nők, férfiak?
2016. máj. 16. 22:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%

"ha a pasi sikeres és nem csak úgy kényelmesen ül otthon. Ez miért van így, nők, férfiak?"

Azért, hogy a "sikeres, nem otthon ülő" eltartsa.

2016. máj. 16. 23:31
 12/23 anonim ***** válasza:
3%

#3 Nincs! A többiek elmondták már a többit.

Talán még csak annyi, hogy mivel a többségük felsőbbrendűnek érzi magát, apa elkényeztetett kicsi hercegnői, ezért úgy éli meg, hogy neki jár a legjobb. Mindenből!

2016. máj. 16. 23:39
 13/23 anonim ***** válasza:
7%

Ige, ezt a felsőbbrendűségi érzésüket tényleg nagyon látni a nőkön és ez furamód kortól független.

Azt hiszem az egész alapja ott van, hogy minket igazából eszköznek tekintenek, csak épp életkor függvénye, hogy mihez.

2016. máj. 16. 23:43
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

Úristen, borzalmasak vagytok! Egy egész rakásnyi siránkozó pasi, akik nem tudnak tenni semmit még magukért se, ezért inkább rinyálnak...

Akik elérnek valamilyen eredményt, azokra büszke szokott lenni a másik fél, legyen az nő vagy férfi.

Az olyanokra, aki nem tesznek semmit, mégis miért kéne büszkének lenni?

De fordítsuk meg: egy pasinak sikeres barátnője van, mert pl. megcsinálta a maga karrierjét, akkor jogosan büszke rá, nem?

2016. máj. 16. 23:55
 15/23 anonim ***** válasza:
11%
Hogy lehessen licitálni a barátnőknek egymást közt péntek este egy VBK közben, kinek a pasija gazdagabb. Igaz, hogy egy tuskó, de lóvé az van :D
2016. máj. 17. 00:09
 16/23 anonim ***** válasza:
8%

Kérdés, milyen nőnek.

Kérdezd meg ugyanezt egy femináci hajlamú nőtől, a szőr állna fel a hátán.

Nála ez úgy nézne ki, hogy miért fontos a férfinak(nevezett csúszómászóra), hogy a büszke lehessen a nőre, akivel együtt van?

2016. máj. 17. 05:37
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy olvasgatlak titeket, látom hogy sose lesz csajotok...

Kezdem ott, hogy akinek megfelel az otthon ülés, az tegye ezt egész nyugodtan. De közben köpd szembe anyád, aki eltart, mos-főz-takarít, kidolgozza a bélét, hogy ezt megtehesd, és kur.vázd le. Elvégre ő is nő!

Másrészt nem fogsz találni egy olyan hül.ye pi.csát, aki eltart, hogy otthon ülhess.

Alapból annyi a gond, hogy olyan jellemhibát tartotok természetesnek, amit a többség lenéz.

Képzeld, egy szorgalmas és/vagy karrierista férfi önmagért dolgozik, sikeres akar lenni. Kinőtt abból, hogy anyuci büszke legyen rá.

Ti meg anyucitól elvárjátok, hogy minden kis sza.rért dicsérjen meg, mert a részvét fontos, nem a győzelem.

Ügyes vagy Pistike, hogy elmentél pisilni, és most nem csurgott be!

Csak Pistike ku.rvára nem fog kelleni senkinek.

Családalapításra vágyó, felnőtt nő körberöhög. Tetszik vagy sem, a nők szülnek, szoptatnak, és pelenkáznak, a férfi pedig családfenntartó: dolgozik.

Ha jobb otthon ülni a gép előtt, és sörözni meg csipszet zabálni, akkor hajrá! De ne akarj csajt. Ennyi! És aki cáfolni akar, az simán csak linkeljen ide egy képet a hasáról. ;)

Otthon ülsz, zabálsz, nem akarsz dolgozni, Muter tartson el, lásson el. Közben szidod a nőket, hogy nem dolgoznak és várják hogy valaki eltartsa őket.

Te most is egy pi.csa vagy ezek szerint.

Savanyú a szőlő.

2016. máj. 17. 05:56
 18/23 anonim ***** válasza:
96%
Engem minősít h kivel vagyok.Nalam a sikeresseg elsosorban nem anyagi vonzattal jar.Szeretik az emberek,tajekozott,sok baratja van,a baratai jo emberek,ertelmesek ahogy o is,a munkajaban tisztelik es vannak celjai amikert tesz,az hogy ezt esetleg meg meg is fizetik,ez plusz.Nem a penzrol szol.
2016. máj. 17. 06:54
 19/23 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Mert nekem nem kell olyan partner, aki képtelen velem együtt fejlődni, hanem inkább nem csinál semmit. Az, hogy milyen emberrel vagyok együtt engem is minősít, és nekem nem kell egy semmirekellő alak.
2016. máj. 17. 07:19
 20/23 anonim ***** válasza:
87%

Félreértitek a dolgokat...

Azt, hogy a csaj így fogalmaz: "Olyan büszke lennék rád, ha végre sikerülne találnod egy állást".

Ennek a valódi jelentése a : húzz a ku.rva anyádba dolgozni ba.szd meg, mert nem fogok eltartani egy élősködőt a puszta fa.száért.

Csak nem akar egyből megsérteni, reménykedik benne, hogy tud motiválni, mert érdekel, hogy mit gondol rólad, és neked esetleg fontos, hogy célja is legyen az életednek.

Aztán rájön, hogy neked az pont megfelel, hogy kényelmesen ülsz otthon, és eszed ágába sincs sikeres, dolgozó emberré válni, és kivág mint a macskát.

Miért fontos? Baromi egyszerű!

Legyen hozzám méltó a pasi. Vagyis ha én is dolgozok, sikeres vagyok, felépítettem egy irigylésre méltó egzisztenciát, azt nem azért tettem, hogy egy lusta here beüljön a készbe, és nálam lakjon, az én hűtőmből zabáljon, és ha kérem, hogy szálljon be a rezsibe, akkor mindenféle pénzéhes ...nak elhordjon. Persze nem szemtől szemben, csak a haverokkal egymás közt, meg a neten névtelenül...

Hasonló a hasonlóval, tudod...

Nem csoda, ha ti is mindig olyan csajt fogtok ki, aki a Barátok közt előtt rohad a kanapén, és várja, hogy majd valaki eltartja, és egy szalmaszálat se tesz keresztbe.

Dolgos, szorgalmas nő rátok se néz, legfeljebb a magatok fajtának kelletek.

2016. máj. 17. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!