Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon ismerkedni? Lent 26/N
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy megtetszett egy srác, van két közös ismerősünk, egy városban élünk, a posztjai alapján is szimpatikus. Igazból csak azt szeretném ha tudná, hogy a világon vagyok. Böködni nem akarom. Tudom,hogy a facebook nem társkereső, mégis már egy hete nézegetem, és ha nem lépek valamit, akkor ez így is lesz. Az a két ismerős nem olyan, hogy megkérném őket, mutassanak be neki.2016. máj. 14. 19:13
1/7 anonim válasza:
Miért ne, ha máshogy nem megy?
24/F
2/7 anonim válasza:
Nőként megteheted, hogy ráírsz. Viszont férfi nem teheti meg nővel.
3/7 anonim válasza:
Írj rá, mit veszíthetsz? Ha érdekled, annak jelét fogja adni. Ha mégsem, legalább tudod és továbbléphetsz. 26/f
4/7 anonim válasza:
Írj rá, jelöld ismerősnek. Sokat nem veszthetsz vele.
5/7 anonim válasza:
Az csak egy sz**aros féjszbuk, nem vagy óvodás, írj rá.
6/7 Noren1989 válasza:
Csináljad csak, Cukorborsó!
26/F
7/7 anonim válasza:
Hogy alakult a folytatás,kedves Kérdező?
Bejelölted végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!