Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tehetek ezután valamit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek ezután valamit vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

A srác fél éve tetszik, randiztunk párszor de egyre ritkábban találkoztunk a suli és a távolság miatt. Már egy ideje nem is üzent amikor aztán eldöntöttem, hogy rákérdezek, hogy állunk egymással. Kiderült hogy nem egész fél éve volt egy nagy csalódása és még nem érzi azt, hogy túl van rajta és részéről most nem működik a dolog. Egyébként beismerte hogy tetszem neki, csak nem akar így belemenni semmibe. Megértem, csak nekem ez elég nagy csalódás volt, főleg hogy azt mondta valószínűleg végleges. Tudom, hogy az lenne az ésszerű ha elfelejteném mert megmondta hogy ennyi volt, de nem értem hogy ha tetszem neki akkor miért zárta le ilyen drasztikusan, mondhatta volna hogy idő kell neki pl.

Amúgy barátsággal váltunk el, de nem tudom reménykedhetek-e benne hogy idővel változnak-e majd az érzései. 21/l

2016. máj. 13. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Korrekt volt,nem lettél valamiféle pótlék neki.

Szerintem felejtsd el.

2016. máj. 13. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Teljesen korrekt és normális választ kaptál tőle. Legalább nem hazudik és nem ugrik fejest egyből egy kapcsolatba, mert vannak érzései.

Nézd. Az hogy tetszel valakinek, az csak egy dolog. Vonzalom is kell. Ami ilyen esetben nem megy, mert szerette nagyon a volt barátnőjét. Ezem pedig nincs okod megsértődni. Őszinte volt.

Elhiszem hogy ez neked rosszul esett, de legalább egyenes volt és nem csapott be.

Majd találsz mást.

2016. máj. 13. 16:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem haragszom rá mert tényleg rendes volt és remélem amíg nyáron nem találkozom vele, sikerül túllépnem a dolgon. Meg tudtuk beszélni és nem volt harag, csak az bánt hogy ez nekem sokkal többet jelentett mint neki.
2016. máj. 13. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem azért, hogy belemagyarázzak dolgokat de volt vonzalom, voltak romantikus randijaink emellett pedig az előző csaj nem volt a barátnője csak valaki aki nagyon tetszett neki de a csaj nem volt vele őszinte.

Persze ez a lényegen nem változtat, csak azért mondom hogy teljes legyen a kép.

2016. máj. 13. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!