Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Valamit rosszul csináltam?
kb 2 héttel ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal egy buliban,tök jól elvoltunk táncolgattunk,másnap felkerestem és azt mondta hogy örül neki hogy megkerestem facebookon.Tök jól elbeszélgettünk,poénkodtunk,én megmondtam neki hogy tetszik nekem ezek után is simán tudtunk beszélgetni nem pattintott le.1 hétig Pesten voltam vasárnap mentem pénteken jöttem haza,addig is mutattam neki képeket Pestről meg,el tudtuk csevegni az egész napot is,már így köszöntünk el mindig nap végén :*
Most pénteken voltam vele megint bulizni táncolgattunk is meg minden,néztünk sokat egymás szemébe,akkor mindig elmosolyodott mintha azt láttam volna a szemébe hogy én is tetszem neki,na véget ért a bulinak hazamentünk,beszélgettünk megint kicsit facebookon,és megkérdeztem:Ha mindketten ráérünk tényleg semmi dolgunk,nem találkozunk kettesben?de csak ha akarod.
Látta de nem írt vissza.Utána még odaírtam hogy:hangos zene mellett meg hogy ott van mindenki,meg félrehívnak állandóan úgy nem lehet,ezt is csak látta de nem ír,ezt tegnap írtam neki.
Túl korai volt elhívnom vagy mi?dolgozik is és inkább pihenjen hétköznap,azt mondtam neki még legelején.Ott voltak buliba amúgy 2 haverja is akikre vigyázni kellett,én vigyáztam az egyikre ő a másikra,és mondta hogy sokat jelentett ez nekem,ez mit jelent?
Help pls nem tudom mit csináljak :(
Amúgy nincs gáz ma este rákérdeztem hogy valami rosszat mondtam-e és azt mondta hogy nem,csak el volt foglalva :D
Remélem lesz ebből valami mert én nagyon szeretném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!