Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány (? )

Figyelt kérdés
Nagyon régóta tetszik, de nem is ismer, csak facebookon követem (nem szószerint), semmi esélyem nincs nála szerintem, hogy próbáljak ismerkedni vele? Az is elég lenne,ha megdughatnám.

2016. máj. 7. 17:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy más lány nemigazán érdekel,csak ő. :/
2016. máj. 7. 17:42
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Engem meg más srác nem érdekel csak egy valaki de mivel tudom hogy eselytelen h osszejojjunk elkoszontem tole vegleg

Szerintem neked is muszaj tudatositani hogy keves az eselye h osszejottok :/ légy eros:)

2016. máj. 7. 17:43
 13/21 A kérdező kommentje:
Csak nagyon nehéz az a baj. Főleg mikor arra gondolok,hogy bármikor összejöhet egy másik sráccal. Megőrít a gondolat.
2016. máj. 7. 17:44
 14/21 anonim ***** válasza:
60%

Hidd el hogy tudom milyen erzes :)

Amikor ma is biztos bulizni megy es arra gondolok hogy biztos megd**g valami csajt en meg otthon ulok ragondolva stb

De nekunk lesz jobb naluk ;)

Nekik viszont neeem:))

2016. máj. 7. 17:47
 15/21 A kérdező kommentje:
:D
2016. máj. 7. 17:47
 16/21 anonim válasza:
Menj el hozzá és mond el neki, hogy mennyit utaztál érte, csak, hogy lásd (ez lehet, hogy megtöri a jeget). Mondd el neki, hogy tetszik neked és szeretnéd megismerni (ha azzal jön, hogy van pasija mondd azt, hogy remek barátságot is köthetnétek). De nem tudod milyen.... Van olyan lány, aki ettől a szövegtől a karodba hullik, valaki páros lábbal rúg le a küszöbérő, valaki csak megadja a számát, valaki iledelmesen közli veled, hogy húzz el!, valaki behív egy beszélgetésre, valaki csak rád csukja az ajtót. Minden lány más. Addig amíg nem tudod, hogy belülről milyen, a külseébe vagy szerelmes, mert lehet a világ legszebb lánya, ha belülről gonosz, a világ legcsúnyábbja!!!! És ne a szemed, hanem a szíved vezessen!
2016. máj. 8. 11:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Láttad már élőbén,lehet, ha látnád már nem is tetszene

Képekbe vagy szerelmes?

Hány éves vagy?

2016. máj. 8. 12:37
 18/21 A kérdező kommentje:
Láttam már élőben, elég fullos:D 17 vagyok
2016. máj. 8. 17:03
 19/21 anonim ***** válasza:
73%
Óvodás..
2016. máj. 15. 08:21
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem írtad volna ide a korodat, akkor is kifogásoltam volna, hogy mi a frásznak tetted ezt az óvodás szintű kérdést a felnőtt párkapcsolatokhoz?
2016. máj. 16. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!