Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szabad kimutatni, ha tetszik egy férfi, mert akkor már nem leszek számára érdekes?
egy egy jó kérdésfelvetés. lány vagyok, és épp attól tartok, h. hülyét csináltam magamból.
tartottam a kapcsolatot egy sráccal, azt éreztem, hogy megvan a közös hullámhossz, érdeklődés kölcsönös, mivel mostanában rossz passzban van, ezért rákérdeztem, hogy milyen a lelkiállapota, hogy van? tehát érdeklődtem a dolgai iránt, mert tényleg érdekel, és sajnos kezdtem beleszeretni, de persze titkolom előtte... olyan bántó, h. ő nem kérdezi meg, hogy énvelem mi van? ha mondok magamról vmit, reagál rá, de ha én nem lépnék, egy kanyi sort nem írna, elvárja tőlem, h. én kezdeményezzek. felajánlotta, h. bármilyen gondolatomat, élményemet megoszthatom vele (távol élünk egymástól, tehát neten), de ennyi... ezt én érdeklődésnek vettem, biztatásnak, h. így jelzi, h. nyitott felém, de zavar, h. nem kérdez, nem ír magától, és meg úgy döntöttem, nem csinálom ezt tovább, és lezárom vele a kontaktot. megalázó, és csak összezavart vele.
melyik hülye mondta ezeket?
nálam volt, hogy egy tök ronda, gebe nő minden lehetséges eszközzel kimutatta, hogy bejövök. Komolyan elgondolkodtam rajta.
És volt már atombomba nő, annyira nagy ívben szart a dolgokra, hogY ment a tiltòra, már nem kell!
szal tessék kimutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!