Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
:Hány évesen a legvonzóbb egy nő és egy férfi?
35 éves nő vagyok,most nézek ki a legjobban :) A velem egykorú férfiak kopaszodnak,ràncosak,el vannak hìzva,nem is értem ezeket a vàlaszokat,az itteni vàlaszadók valamilyen àlomvilàgban élnek...
2016. máj. 15. 21:31
De hogy a kérdésre is vàlaszoljak,nő 20-,40,férfi 20-30 :)
2016. máj. 15. 21:34
Nő:18-36
Férfi:22-42
Amúgy nagyon egyénfüggő. Én ahogy idősödöm egyre jobban nézek ki pedig nő vagyok. 20 éves koromban átnéztek rajtam a pasik, most 27 vagyok és mindenkinek én kellek. Viszont sok velem egykorú barátnőm csak árnyéka önmagának. Ők meg 20 évesen voltak a csúcson és ma már lelakottak.
2016. jún. 8. 14:38
Hát azért 19es hozzázolás elég elkeserítő. 25 éveseen már öregnek érzem magam. :(
2016. jún. 8. 16:01
25/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem azok a preferenciák nem a komoly kapcsolatra, hanem csak a szexre vonatkoznak! úgyhogy annyira szerintem nem kell búslakodni!
Azért nem kell foglalkozni azzal amit a 19-es linkelt mert az csak a netes társkeresésre vonatkozik, azon belül is konkrétan egy társkereső alapján készítették el. Na most sztem nem kell ecsetelnem hogy azok a pasik akik társkeresőn vannak 30-on vagy 40-en felül azok se külsőleg se szellemileg nincsenek a toppon és még pénzük sincs. Legalábbis Magyarországon így fest a dolog. Csak durván ki vannak éhezve és persze hogy akkor már egy 20 évesen akarnak élvezkedni. Szóval nem hiszem hogy számítana a véleményük és nem hiszem hogy egy értelmes nőnek rájuk lenne szüksége. Ezek azok a férfiak akik majd egyedül öregszenek meg. A lényeg hogy a való világ azért nem ilyen egysíkú.
2016. jún. 8. 20:45
Köszönöm. felviditottatok. 24-es voltam
2016. jún. 8. 21:15
" A velem egykorú férfiak kopaszodnak,ràncosak,el vannak hìzva,nem is értem ezeket a vàlaszokat,az itteni vàlaszadók valamilyen àlomvilàgban élnek..."
Mondjuk nem valószínű, hogy a te véleményed lenne a mérvadó, elég sok nő 30 felett, persze egyénfüggő de megcsúnyul, nagy alfele lesz, tehát ugyanúgy az elhízás ugye, plusz a ráncok.
Úgy mint ahogy az sem 100%, hogy a hímek jobban néznek ki ha 30 felett járnak, de akadnak akikre helytálló az állítás ha tetszik ha nem! :D
Speciel én 30 évesen jobban nézek ki mint 10 éve.
2016. jún. 8. 21:33
Kapcsolódó kérdések: