Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
:Hány évesen a legvonzóbb egy nő és egy férfi?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok kérlek!köszönöm2016. máj. 1. 14:23
11/28 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
szerintem nő 20-30 közt.
férfi 35-45 közt.
29N
29 vagy ? sok időt nem adtál magadnak. XD
Anukám 53 vonzó fiatalos mosojgós
Az hogy kinek mijen a kisugárzása nem lehet horhoz kötni!!
Sok komentelő szerint a vőlegényem abban a korban van mikor már nem is vonzó... De az!
Ez Butaság.
13/28 anonim válasza:
Dobtam ide egy kérdést bàr tuha cipő felé ment el a kommentek hada...szerintem nő 23-33 pasik 25-37...bàr egy 17-18 éves feszes mellű làny is szexi...
15/28 anonim válasza:
Én egyre jobban nézek ki, ahogy öregszem. F36
16/28 anonim válasza:
Rám a kisugárzás hat legjobban, ami erős lehet huszonévesen, de akár jóval idősebb pasikon.
Én most 23/L vagyok, leginkább a 30-45 év közötti pasik tetszenek, de mondjuk már egy 26-27 évesre is felfigyelek, ha érdekes. Ennél fiatalabbal nem jönnék össze (mondjuk 40-nél idősebbel sem:)
20/28 anonim válasza:
25-35 kb... Vagyis én úgy képzelem el hogy ebben a korban fogom azt érzem majd hogy lelkileg és agyilag is felnőtt és önállő nő vagyok, aki jol érzi magát a bőrében. És szerintem ez tesz valakit igazán vonzóvá. Amugy Nagyon egyénfüggő, lehet valaki 45 évesen is jó pasi, de valaki annyi idősen már 60nak néz ki és annyinak is érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!